dimecres, 18 de maig del 2022

Enrenou a la Zona 9

La màgia del vincle permet, entre altres, teixir xarxes que beneficien el conjunt de la població i afavorir una societat més cohesionada. Nombroses iniciatives que es forgen comunitàriament, exploren la participació oberta de tothom per tal d'allargar la mà a la interculturalitat i a una vivència positiva de la diversitat. La primera edició del Festival d’Arts Escèniques Enre9 veu la llum amb aquest afany. Un engrescador projecte que ens espera amb els braços oberts del 26 al 29 de maig. Us el perdreu?

L’Enre9 es durà a terme a diversos espais de la zona 9 de Lleida (Mariola, Turó de Gardeny i Blocs Joan Carles), un dels districtes més estigmatitzats de la ciutat i amb una alta complexitat social. El festival neix del treball en comú de diferents col·lectius, associacions, entitats i institucions per dinamitzar la zona, empoderar al veïnat, apropar el consum cultural  i, alhora, destruir aquell mur invisible que sembla separar aquests barris de la resta del municipi. 

PROGRAMACIÓ ENRE9

Durant 4 dies, la programació inclourà un ampli ventall de propostes per a totes les edats d’espectacles professionals de teatre de carrer, circ, dansa, cultura popular o música que es maridaran amb “altres expressions artístiques sorgides del treball comunitari i social.” Farrés Brothers i Cia, La Baldufa o InHabitants són només algunes de les cies participants. A més, es podran veure els treballs fruit dels tallers realitzats com el dels joves del Centre Obert Calidoscopi o el de l’alumnat de 6è curs de l’escola Magí Morera i Galícia.

Consulteu tot el programa aquí.

Tots els espectacles són gratuïts, però en alguns cal fer reserva prèvia. A més, tota aquella persona que ho desitgi pot fer una aportació/donació voluntària i desinteressada a partir de 6 € per tal d'ajudar a cobrir les despeses del festival.

Omplim places i carrers de la Zona 9 de Lleida i fem costat a l’Enre9!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada