divendres, 21 de gener del 2022

Les Borges tremola

Un treball científic realitzat per investigadors de la Universitat de Westminster revelava que veure pel·lícules de por crema calories a causa de l'augment en el ritme cardíac i l'onada d'adrenalina que el cos experimenta. The Shining, basada en la novel·la homònima d'Stephen King es troba al capdamunt del rànquing de films que més en redueixen. El Festival de cinema fantàstic i Terror de Ponent Galacticat, que a banda del seu epicentre a Tàrrega s'ha anat esbrancant per altres poblacions ponentines, mirarà  que el públic validi o refuti els resultats d'aquest estudi en pròpia pell. Del 28 al 30 de gener la capital de les Garrigues tremolarà de valent amb el Festival Off Galacticat. Si us agrada aquella sensació d'estar amb l’ai al cor, no us el podeu perdre!

L'organització ha gestat "una selecció dels millors curtmetratges de cinema fantàstic, de cinema de terror, d’animació i de gènere lliure amb una indicació de la franja de públic recomanada." Un dels segells de l'Off Galacticat a Les Borges Blanques és que la tria dels metratges s'ha realitzat amb perspectiva de gènere. Així "homes i dones són per igual creadors, protagonistes o objecte de reflexió." A més, es projectaran  tant treballs dels Països Catalans com d'altres parts del món en VOSC (versió original subtitulada en català.) Tot plegat és d'agrair, no creieu?

PROGRAMACIÓ OFF GALACTICAT 2022

La programació de l'Off Galacticat presenta 6 sessions  que es duran a terme a l'Espai Macià i en què es podran visualitzar curts organitzats per subgèneres: animació, terror, fantàstic, etc i un taller de stop motion. En finalitzar les projeccions hi haurà una "tertúlia postfunció amb persones vinculades al món de la cultura i professionals del cinema i de l’art." 

Més info aquí

Més info aquí.

Més info aquí.

Més info aquí.

Més info aquí.


Mes info aquí.

Tant si sou cinèfils amants de l'espant, de la fantasia, de l'animació o de l'experimentació, com si us agrada sentir-vos temptats per aquest tipus de cinema, l'Off Galacticat de Les Borges Blanques us espera amb les portes ben obertes. Si és que goseu...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada