dimecres, 2 de febrer del 2022

Cançons d'autor a la taverna

 


Antigament, les tavernes eren espais de trobada i de lleure on les tertúlies, les cançons i els perfums de líquids espirituosos inundaven de vitalitat ciutats i viles. El cicle de cançó d'autor Nits de Taverna d’Almacelles, que enguany arriba a la seva 6a edició, pretén retre un petit homenatge a aquests racons pretèrits de la vida sociocultural i, alhora, “refermar el compromís almacellenc amb la música d’autor en català i la seva difusió.” Si voleu recrear o recuperar un xic aquells llocs de culte plens de música i de vida, jo de vosaltres no desaprofitaria la ocasió! 

Nits de Taverna està organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almacelles, la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. El cicle eixampla el ventall de propostes culturals i sonores de Ponent refermant-se com a circuit de música en directe i donant suport a la música d’autorLa Sala Arca esdevindrà l'epicentre de la cançó d'autor engendrada a casa nostra del 4 de febrer al 22 d'abril amb sis concerts d'entrada gratuïta.

PROGRAMACIÓ NITS DE TAVERNA 2022

La paleta de sonoritats i estils del cartell evidencia la qualitat artística de la iniciativa amb sis artistes consolidats i emergents. El directe “íntim i reivindicatiu” del cantautor valencià Pau Alajabos, la personalitat i sensibilitat de la cantautora rural Susannes o el folk de l’Almacellenca Helena Capdevila entre d’altres pujaran dalt l’escenari en uns brindis melodiosos amb el públic. Txin-Txin!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada