divendres, 14 de gener del 2022

Aquest hivern, Ponent va al teatre!



Després de les festes nadalenques,avui el blog us porta algunes de les peces més recomanades per fruir de les arts en viu a casa nostra els primers mesos de l'any. Aquest hivern, Ponent va al Teatre! 

ALPICAT
La Programació d'Arts Escèniques i Música de La Unió d'Alpicat d'hivern, que es va iniciar el passat 2 de gener i finalitzarà el 20 de març, presenta espectacles eclèctics per a totes les edats que inclouen teatre de text, teatre físic, titelles i teatre d'objectes. Les entrades, que oscil·len entre els 5 i els 8 € es poden adquirir en línia aquí. El clown de Fel Faixedas i Carles Xuriguera, l'humor de la Cia Melancòmica o la sensibilitat de la peça 'Normalmente viceversa' que ja vam poder gaudir en la 3a edició de l'Hors Lits Lleida, són algunes de les peces que es podran veure.
Consulteu el programa complet aquí.
BALAGUER
La programació del Cicle d’Hivern d'Arts en viu de Balaguer, que va iniciar-se el passat 21 de desembre, portarà a la capital de la Noguera representacions diverses de teatre de text, musical,  familiar, dansa, clown, cabaret entre d'altres fins al 20 de març. De la vintena d'espectacles programats destaquen el muntatge extraordinari de l'obra de Txékhov L'Oncle Vània o l'homenatge a "la  icona més queer de la Transició barcelonina" Ocaña Reina de las Ramblas. Cal destacar també algunes propostes amb un "punt de risc i crítica social" com Stabat Mater que es representarà el 15 de gener a la Mercantil. Podeu fer-vos amb les vostres entrades anticipades aquí.

Consulteu el programa complet aquí.

JUNEDA
La temporada escènica d'hivern del Teatre Foment de Juneda es posa en marxa farcida de 8 propostes "amb la voluntat de reivindicar el teatre com a espai de vida i satisfacció." La dona del tercer segona de Teatre Nu, que reflexiona sobre les malalties mentals i l'espectacle familiar sobre la identitat de gènere La Motxilla de l'Ada inauguraran el cicle el 15 i 16 de gener respectivament. La Melancolía del turista, "un viatge íntim que aprofundeix sobre la idea del paradís" és una altra de les propostes a tenir molt en compte. Si no us les voleu perdre, les entrades estan a la venda aquí.

Consulteu el programa complet aquí.

LLEIDA
La programació pública d'arts escèniques a Lleida insisteix a posar l'accent als nous llenguatges escènics i al teatre d'autor, a potenciar els espectacles familiars i a cercar nous públics amb espectacles més "oberts, frescs i dinàmics." Així, fugir de la letargia de l'hivern serà més planer gràcies a un programa heterogeni i riquíssim amb peces com L'Oncle Vània, Várvara, Malditas Plumas o Parné. 



Consulteu el programa complet aquí.

TÀRREGA
La 27a Temporada d'Arts Escèniques de Tàrrega, "un dels cicles més veterans de Ponent" manté la seva aposta decidida per l’autoria contemporània. Màgia, circ, titelles i comèdia nodreixen l'escenari del Teatre Ateneu els primers mesos del 2022. La tragicomèdia sense embuts sobre el suïcidi L’abraçada dels cucs, l'espectacle circense Creatura o la comèdia d'embolics Les irresponsables són alguns dels imperdibles que ens esperen a la capital de l'Urgell. La venda d'entrades en línia està oberta en aquest enllaç.


Consulteu el programa complet aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada