diumenge, 2 de gener del 2022

Cultivant l'ànima

Amb l'allau de contagis que estem vivint a Catalunya, probablement molts de vosaltres estigueu passant les Festes confinades. Tot i que no perdre l'ànim es fa costerut, avui el blog mira cap al 2022 amb el desig que tinguem les mans lliures per farcir els nostres passaports de segells vitals. I és que sense la cultura es pot sobreviure, però no viure! El Cicle de Cultura In_finit a Menàrguens és el primer destí que us proposo per donar la benvinguda a l'any òptimament. Preparats per aconseguir el vostre primer segell?

Els clàssics assenyalaven que la cultura és el cultiu de l’ànima i que llaura-la amb l'art, la paraula o amb la música afavoreix la seva florida. El Festival In_finit arriba a la segona edició amb l'ideal de conrear l'esperit i d'esdevenir un lloc de trobada d’artistes emergents i consolidats en diferents tendències sonores. Organitzat per l'Ajuntament de Menàrguens, l'In_finit "aposta per oferir un espai per gaudir de la música amb bones condicions i atorgar-li, així, la importància i el respecte que es mereix." A més la iniciativa pretén també "mostrar tot el seu suport al món de la cultura en els temps difícils que està vivint."

PROGRAMACIÓ 2a ed FESTIVAL IN_FINIT 

El cartell està nodrit per 4 concerts eclèctics que la Sala JBX de Menàrguens acollirà del 15 de gener al 30 d'abril a les 20 h. La diversitat dels muntatges que s'han forjat permetran que el públic assistent "pugui endinsar-se dins de l'atmosfera creada per l’artista i gaudir al màxim de l’espectacle." 

El pop-rock català d’Adrià Puntí i la seva banda, obrirà el festival el 15 de gener. 

L’espectacle de Km 0 'Heroïnes de l’òpera' de Prysma Quartet i Iolanda Dolcet posaran la nota lírica al cicle cultural ponentí el 12 de febrer. 

Un mes després la formació menarguina Athanàgia presentarà el seu primer disc De vent i òxid, un viatge íntim i abstracte cap a un cosmos instrumental en què cada cançó té un sentir propi que s'enllaça amb la resta. 

El directe explosiu de Koko-Jean & The Tonics clourà el cicle sembrant a solc sons d’arrel negra.

ENTRADES  2a ed FESTIVAL IN_FINIT 

Podeu adquirir les vostres entrades en línia a Eventbrite. El preu pel concert que oferirà l'Adrià Puntí és de 15 €. Les actuacions de Prysma Quartet, Athanàgia i Koko-Jean & The Tonics tenen un cost de 5 € cadascun d'ells. L'organització, a més, també posa a la venda un abonament per tot el festival per 25 €.

Recordeu que a causa de les noves mesures restrictives que es van anunciar el 20 de desembre l'aforament torna a estar limitat al 70 %, almenys de moment.

L'In_finit ens proposa rebre el 2022 de la millor de les maneres: donant positiu en ECV (experiències culturals viscudes.) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada