dilluns, 26 de juliol del 2021

5x40: Corbins amb veu de dona

 

L'anuari de la música 2021, que es va presentar fa pocs dies, evidencia un pessimista retrocés de la presència de dones als escenaris dels "principals" festivals catalans el 2020. A Ponent, en canvi (i per fortuna), un festival de petit format que reivindica el territori i la qualitat artística, capgira absolutament aquestes dades amb un cartell íntegrament femení. I és que a la "Catalunya profunda" hi ha iniciatives que creuen fermament que els granets de sorra abasten lluny i poden arribar a formar ribes (o marges.) El Festival Marges, que va fer les seves primeres passes el 2020, n'és una d'elles i enguany continua fent camí decididament.


La 2a edició del Marges, que es durà a terme a Corbins del 15 al 29 d'agost, presenta una "proposta musical valenta i arriscada" amb la idea de descentralitzar la cultura i atansar-la a un entorn rural. Així, aquest espai natural ponentí i les persones assistents s'impregnaran de "les veus i les sonoritats" de les artistes participants. La iniciativa no professional i sense ànim de lucre, està ideada per Pol Alonso, Aida Lesan i David Lesan, amb el suport de l'Ajuntament de Corbins, la Diputació de Lleida, l'IEI, Festuc Teatre i Wooden Record Box.

PROGRAMACIÓ MARGES 2021
Tres concerts d'entrada gratuïta ompliran de sons la platgeta del riu corbinenc els tres darrers diumenges d'agost. La posada en escena íntima i revulsiva de Meritxell Neddermann, el folk menorquí d'Anna Ferrer i la sonoritat encisadora amb tocs de swing, jazz i hip-hop de Clara Gispert; nodreixen un programa coratjós i en femení.

📌 Diumenge 15 d'agost a les 21 h- Concert Meritxell Neddermann
📌 Diumenge 22 d'agost a les 21 h- Concert Anna Ferrer
📌 Diumenge 29 d'agost a les 21 h- Concert Clara Gispert

ENTRADES MARGES 2021

Les entrades pels tres concerts del Marges són gratuïtes, però cal fer reserva prèvia a partir del 2 d'agost trucant al telèfon 973190117 o bé enviant un correu electrònic a: marges@corbins.cat. Recordeu que l'aforament és limitat, així que no badeu!

Si aquest estiu voleu gaudir d'una proposta alternativa que fuig dels esdeveniments multitudinaris i que abraça els de proximitat, Corbins ens espera a la vora del riu...amb veu de dona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada