dilluns, 29 de març del 2021

5x25: Lleida_potFest 2021

Cada cop hi ha més murs lleidatans que llueixen cofois les creacions que nombrosos artistes urbans han empremtat a les seves façanes. La resta d'espais de la ciutat s'enlluernen amb els nous paisatges urbans i xiuxiuegen entre ells sobre l'embelliment de les seves fesomies. Estan expectants per un rum-rum que corre pels carrers: l'arribada del Lleida _potFest 2021 que enguany tindrà lloc al Centre Històric del 10 al 18 d'abril.

La capital del Segrià està pletòrica de felicitat per enriquir i expandir el mapa ponentí de festivals d'art urbà o rural, sumant-se a altres iniciatives com el Gargar de Penelles o l'StreetArt de Torrefarrera. 

Així el Lleida_potFest, organitzat per La Paeria i dirigit per Carles Hernández, acollirà a 5 "artistes de renom nacional i internacional" que realitzaran les seves intervencions artístiques de gran format en 5 murals diferents. A més, la iniciativa pretén esperonar especialment "la participació de la població del barri en el procés de creació i en les activitats" paral·leles programades que inclouen tallers, una taula rodona i l'exposició 'Endins' a l'Espai Cavallers. Totes aquestes activitats són gratuïtes amb aforament limitat. Per tant si no us ho voleu perdre, recordeu que heu de fer reserva prèvia al web del festival. 

ARTISTES PARTICIPANTS

PROGRAMA D'ACTIVITATS
*La taula rodona 'Art urbà' programada pel 17 d'abril de 10 a 14 h, finalment es durà a terme d'11 a 13 h.

Els artistes Belin, Elisa Capdevila, Foxy, Lidia Cao, Llukutter, Malakkai, Txu Montejano i Zosen insuflaran (una nova) vida a les parets i, de retruc, infondran vitalitat al veïnat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada