dilluns, 22 de febrer del 2021

5x21: MUD 2021

Recordo perfectament que fa gairebé un any vam rebre un sotrac dels que fan època. La pandèmia, el confinament domiciliari estricte i la cancel·lació de la vida social i cultural no van ser de fàcil digestió. La 14a edició del MUD va ser el primer festival que no va poder dur-se a terme a la nostra ciutat. Malgrat les limitacions enguany sí que es celebrarà en una edició breu, però intensa que tindrà lloc del 12 al 14 de març al Cafè del Teatre.

El Músiques Disperses és un festival capdavanter a l'estat que portarà a Lleida una selecció del millor de la música neo-folk de proximitat en fusió amb estils com el rock àcid, el R&B, la psicodèlia o el pop, entre d'altres. Una cita ineludible pels amants dels sons a mig camí entre les tendències musicals d'arrel i les més contemporànies.

El MUD, que està organitzat per l'Ajuntament de Lleida sota la direcció artística de Guerssen, és un "aparador per projectar nous camins que el folk modern emprèn amb el pas del temps, i es reivindica com a missatger intergeneracional, pont entre la tradició i la modernitat."

PROGRAMACIÓ MUD 2021

La programació del MUD aquest any és més curta que la de passades edicions, de km 0, de qualitat i rescata algunes de les propostes que el 2020 va impedir la seva realització. Pau Riba obrirà el festival amb la commemoració del 50 aniversari del disc Dioptria. El folk i la psicodèlia de Pigmy presentarà, juntament amb la seva banda, el seu darrer disc Manifestación. El clàssic folk-rock de Cánovas, Rodrigo, Adolfo y Guzmán deixarà el llistó ben alt i arrodoniran una catorzena i atípica edició.


ENTRADES MUD 2021

Les entrades pel MUD es poden adquirir en línia en aquest enllaç. Els preus oscil·len entre els 15 i els 12 €. Recordeu, que les mesures de restricció i seguretat són estrictes i que hi ha aforament limitat. Així que no us adormiu!

Una triple cita amb l'open-minded folk del MUD ens espera!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada