dilluns, 15 de febrer del 2021

5x20: Animac Lleida bufa les espelmes

 
Bufar les espelmes i demanar un desig "ànima endins" és una pràctica que lluny de la improvisació, convida a la reflexió sobre l'ahir, l'avui i el demà. Més enllà dels capricis del destí o la fortuna, en el moment en què es posa fil a l'agulla, és quan aquest pot esdevenir una realitat. La Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya Animac festeja enguany el seu primer quart de segle apagant les 25 flames del seu pastís amb la certesa de ser tot un referent al nostre país. Personalment espero amb candeletes any rere any aquesta cita anual que et permet descobrir petites joies del cinema d'animació. I vosaltres?

El marcat "caràcter independent, arriscat i artístic" de l'Animac continuarà construint ponts entre el passat, el present i el futur del cinema de l'Animació en una edició en format híbrid a causa de la pandèmia. Així del 26 al 28 de febrer l'Animac tindrà lloc presencialment a La Llotja i al Caixaforum Lleida i del 25 de febrer al 7 de març en línia a Filmin, Youtube, xarxes socials i al web del festival.
PROGRAMA ANIMAC 2021 JOVES I ADULTS
La curosa programació de l'Animac s'articula a partir dels eixos cultura, educació i indústria, i "posa en relleu la diversitat cultural i artística." Si sou dels que us agrada fer una tria a l'aventura de maratons d'animació com si no hi hagués un demà, enguany el format híbrid afavorirà que no hagueu d'anar corrents del Caixaforum a La Llotja i viceversa. A continuació trobareu un recull molt visual del programa Animac 2021 per a joves i adults que he preparat especialment per a vosaltres.
PROJECCIONS PRESENCIALS I EN LÍNIA
Inauguració, Futur Talent, llargmetratges i sessions de curts que es podran veure presencialment a La Llotja i al Caixaforum i en línia mitjançant la plataforma Filmin.

PROJECCIONS LLARGMETRATGES EN LÍNIA
En línia a Filmin fins al 7 de març.
ALTRES PROJECCIONS EN LÍNIA
En línia a Filmin fins al 7 de març
CONFERÈNCIES I MASTERCLASSES PRESENCIALS I EN LÍNIA
Presencialment a La Llotja i en línia al canal de Youtube d'Animac, i al web fins al 28 de febrer.
ANIMACREA EN LÍNIA
Fins al 7 de març al canal de Youtube d'Animac.
ACTIVITATS PARAL·LELES PRESENCIALS
Del 24 de febrer al 30 de maig al Museu Jaume Morera i el 24 de febrer al Caixaforum.
PETIT ANIMAC
Vegeu la publicació de Rocenacció amb tota la informació de les activitats familiars Animac'21

Programa complet aquí.
ENTRADES ANIMAC'21

A causa de les circumstàncies i per controlar la traçabilitat del públic assistent a l'Animac, enguany no hi haurà els habituals abonaments per dia o per tot el festival, però sí que es podran comprar entrades per cada sessió presencial. Si esteu interessades en les projeccions a La Llotja a partir de 2 €, les podeu reservar en aquest enllaç i si ho esteu en les que es realitzaran al Caixaforum a partir de 3 € en aquest altre.

Les sessions individuals a la plataforma Filmin tenen un cost de 3,95 €. Si preferiu el vostre abonament per tota la programació en línia, aquest pack té un cost de 15 €.

Més info aquí.

SORTEIG ANIMAC'21 A INSTAGRAM
En col·laboració amb Animac Lleida, llencem un sorteig a Instagram ideal per aquelles persones que volen gaudir del festival des de casa: un codi Filmin que donarà accés a la persona guanyadora i a la seva bombolla a tota la programació Animac 2021 des del 25 de febrer al 7 de març a la plataforma del festival en línia. A més, el premi també inclou una bossa Animac 25 anys amb marxandatge de l’aniversari: una botella del 25 aniversari +una llibreta Animac+1 llapis +una xapa. 

Us animeu a participar-hi? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada