divendres, 5 de febrer del 2021

5x19: La música en directe no s'atura (de moment) a Ponent

Quan aneu de concert vosaltres també us flipeu mil? Avui el blog s'encomana d'aquest plaer i ens porta tres cicles de concerts a Ponent per nodrir el nostre benestar. I és que la música en directe (si la situació epidemiològica ho permet) no s'atura a Ponent!

1. CICLE DE CONCERTS TÀRREGA SONA'21
El cicle de concerts Tàrrega Sona que va iniciar-se el passat 23 de gener amb l'actuació de Feliu Ventura, ens portarà 6 concerts més fins a mitjans d'abril al Teatre Ateneu. El doble concert de "soul, rhythm & blues i rock dels Koko-Jean & The Tonics juntament amb Dani Nel·lo, la percussió dels targarins A-Rítmiks, la canço d'autor de Pau Riba o el pop indie de Renaldo clara són només algunes de les propostes d'aquest cicle amb "segell Km 0 Cultural."
PROGRAMA TÀRREGA SONA 2021
Més info aquí.
*L'Ajuntament de Tàrrega ha decretat la suspensió de l'agenda d'activitats culturals presencials fins al 12 de febrer del 2021.
2. CICLE DE CONCERTS CURTCIRCUIT A LLEIDA
El cicle de concerts Curtcircuit arriba a la seva novena edició amb l'esperit d'impulsar l'escena local a les sales de concerts de Catalunya. El Curtcircuit, organitzat per L'ASSAC, pretén que descobrim "nous talents" o que tornem a gaudir d'aquelles formacions que ja formen part dels nostres tresors musicals. Un total de 5 concerts al Cafè del Teatre i  un a l'Espai Orfeó, ens oferiran un ventall d'estils musicals que de ben segur, refermaran "la vitalitat del circuit català de música en viu."
PROGRAMA CURTCIRCUIT A LLEIDA 2021
Més info aquí.
3. CICLES DE CONCERTS A L'ESPAI ORFEÓ
L'Orfeó Lleidatà presenta amb "molta il·lusió" una nova temporada de concerts en format "íntim, proper i especial" gràcies al Cicle de Jazz i el Cicle Acústics. A partir del 20 de febrer i fins a mitjans d'abril, notes de jazz, soul, pop, funk, folk i trap en català ens esperaran per ser degustades al caliu del seu Espai. Les entrades, que es poden adquirir anticipadament al web de l'Orfeó, oscil·len entre els 12 € i els 18 €.

Més info aquí.

#culturasegura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada