dijous, 24 de setembre del 2020

5x04: Arts escèniques, humor i música a Tàrrega

Les arts escèniques, l'humor i la música aterraran de ple a Tàrrega aquesta tardor i és que la capital de l'Urgell diu sí a la cultura decididament i entra en escena amb tres propostes ideals per aquelles persones golafres de teatre, concerts i monòlegs. Demà s'inicia la 26a Temporada del Teatre Ateneu, el 8 d'octubre arrencarà el festival Lo Memefest i el 16 d'octubre es reprendrà el cicle de música Tàrrega Sona. Totes tres comptaran amb les mesures de seguretat, distància i protecció que la pandèmia imposa, però, sens dubte, el més destacat és que venen disposades a estimular al públic assistent.
26a TEMPORADA DE TEATRE 2020

Quan s'aixeca el teló en un teatre, s'obre la porta a un univers escènic creatiu. El Teatre Ateneu de Tàrrega va pujar a l'escenari el passat 13 de setembre amb cautela i alhora amb fermesa amb la presentació de la 26a edició de la Temporada de Teatre de la ciutat. Un cicle escènic decidit a què "les arts escèniques i la cultura en general no s'aturin més" i a promoure que noves fornades de públic en siguin consumidores habituals.


La temporada, que està organitzada per la Regidoria de cultura targarina, s'iniciarà el 25 de setembre amb la peça de teatre documental La revelació "que denuncia els abusos de poder." El programa, que inclourà set funcions més fins al desembre, comptarà amb la presència de la cia de titelles per adults El Espejo Negro o l'espectacle familiar MiraMiró, entre d'altres. 

PROGRAMA 26a TEMPORADA TEATRE ATENEU

Vegeu programa complet aquí.

2a EDICIÓ LO MEMEFEST 2020
L'humor és una  forma d'observar i mostrar la vida que posa en relleu la seva part divertida, hilarant o fins i tot grotesca. Ara més que mai, necessitem injeccions d'humor pel nostre benestar personal. La segona edició de Lo Memefest - Festival de l’Humor de Ponent, organitzat per l'associació Agrat, és una cita ideal en què humor i mems van de bracet per tal d'inocular-nos altes dosis de comicitat.

El festival, que enguany es durà a terme del 8 a l'11 d’octubre a diversos espais de Tàrrega, homenatjarà a Mr Bean. A més la programació inclou una tarda de monòlegs (les entrades de la qual ja estan exhaurides), debats sobre humor i feminisme, una exposició, tallers i improvisacions entre altres activitats.
PROGRAMA MEMEFEST 2020

Vegeu programa complet aquí.
TÀRREGA SONA 2020

El cicle d’espectacles musicals Tàrrega Sona 2020 que es realitza a la primavera va haver d'ajornar les seves actuacions a partir de mitjans de març. El pròxim 16 d'octubre reprèn la seva programació amb el doble concert de pop metafísic que Ferran Palau i El Petit de Cal Eril oferiran al Teatre Ateneu. Els dos músics presentaran els seus darrers treballs en una sessió de "so alternatiu, cançó d’autor, folk i soul" íntima i propera a parts iguals.

Tàrrega i la cultura ens esperen!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada