dilluns, 10 de febrer del 2020

4x29: Animac 2020

Els records dansen en la nostra memòria. Els retalls del passat es reviuen al present i s'irradien en un futur vacil·lant mitjançant moviments coreogràfics que se'ns projecten a les nostres ments. L'eix temàtic de la 24a edició d’Animac, la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya, gira entorn de la memòria posant en relleu la perspectiva politicosocial, europea i femenina.  


Animac, organitzat per l’Ajuntament de Lleida, tindrà lloc del 27 de febrer a l’1 de març de 2020 al Teatre de La Llotja, al Caixaforum i al Cafè del Teatre. L'edició d'enguany s'ha batejat amb el nom de “Time Capsule” i pretén reivindicar el cinema d'animació com a càpsula del temps amb missatges audiovisuals de l'ahir per l'avui i el demà.

Les arts visuals en moviment ballaran amb els records en una edició de l'Animac que, de ben segur, no caurà en l'oblit!
PROGRAMACIÓ ANIMAC 2020
Durant els 4 dies de la mostra, trobarem un assortiment del millor talent nacional i internacional que dona vida i ànima a les seves produccions. La programació de l'Animac inclou projeccions de llargmetratges i curtmetratges, monogràfics, retrospectives, entrega de premis, conferències, tallers i espectacles per a tota mena de públic.




Vegeu programa complet aquí.
ENTRADES ANIMAC

Les entrades per la inauguració i la cloenda de l'Animac són gratuïtes. L'entrada general de dia la podeu adquirir per 9 € o 5 € a preu reduït. L'abonament pels 4 dies de la mostra té un cost de 30 € o 20 € a preu reduït. Trobareu tota la informació sobre les entrades aquí.
Si voleu un abonament doble pels 4 dies del festival de franc, podeu participar en el sorteig que us explico  a continuació!
👇
SORTEIG!!
Els fans de Silvinaction a Instagram podreu accedir a un sorteig gràcies a Animac.
👉 Quin és el premi?
Un abonament pels 4 dies de la mostra per a dues persones.
👉 Què heu de fer per participar?
1- Ser seguidors/-es d'Animac LleidaSilvinaction a Instagram.
2- Deixar un comentari etiquetant a les 3 amistats a qui no caldrà que feu un Bizum si guanyeu el sorteig. No hi ha límit en el nombre de participacions, però heu d'etiquetar a amistats diferents.

👉 Bases del sorteig
- Podeu participar tants cops com vulgueu, si així ho desitgeu. Això us donarà més opcions de guanyar.
-Tots els participants participaran en únic sorteig.
👉 Procediment del sorteig
- Es realitzarà el sorteig a través de la plataforma Sortea2.
- Es comprovarà que la persona guanyadora compleixin tots els requisits.
- En el cas que la persona guanyadora no seguís tots els requisits del sorteig, el premi passaria a la següent persona de la llista del sorteig i així successivament.
- Es publicaran els resultats a través de les xarxes socials.
👉 Data límit per a participar
Dijous 13 de febrer del 2020 a les 23.59 h.
👉 Data del sorteig i publicació dels guanyadors
Divendres 14 de febrer del 2020.


Molta sort a tothom!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada