dilluns, 2 de setembre del 2019

4x02: Noves mirades a Fira Tàrrega 2019

Alguns experts sostenen que tota percepció és una interpretació interna de la realitat que cal depurar. Créixer com a persones, implica observar cada situació amb tants punts de vista com sigui possible. La Fira d'Arts de Carrer FiraTàrrega, que enguany estrena nova direcció artística amb Anna Giribet Argilès, ambiciona oferir “noves mirades a les inquietuds” de la nostra societat des de les arts escèniques.

La 39a Fira Tàrrega presenta una programació amb múltiples esguards transversals que es nodreixen de quatre conceptes: territori, identitat, compromís i reflexió. Del 5 al 8 de setembre 42 peces de diversa procedència, 8 de les quals amb accent lleidatà, faran de Tàrrega el nucli del teatre de carrer. Les companyies participants en l'edició d'enguany pretenen encomanar-nos de desequilibris, moviment, connexió, emocions i de viure l'experiència escènica en primera persona.
PROGRAMA FIRATÀRREGA'19
En aquest enllaç trobareu el programa complet de la FiraTàrrega'19. Dels espectacles programats us recomano especialment: Así bailan las putas de Sixto Paz, Calma de Guillem Albà, La Llista de Quim Bigas, Livalone de Fundación Agrupación Colectiva, Suite TOC núm 6 de Les Impuxibles i Tropico de Covadonga de Rodrigo Cuevas. 

FiraTàrrega, a més, ha ideat uns itineraris artístics temàtics pensats per a simplificar la tria d'espectacles: Compromís (propostes amb component de crítica social), Humor (propostes còmiques), Identitat (propostes inclusives i de "democràcia cultural", Reflexió (propostes sensibles per a aprofundir diversos àmbits), Territori (propostes de diversitat heterogènia), Itinerari La Soll (propostes alternatives i de controvèrsia), Itinerari TR3SC (propostes participatives i interactives), Públic Jove (propostes fresques) i Públic familiar (propostes per a totes les edats.)

A banda, FiraTàrrega també compta amb altres activitats paral·leles:




Aquí trobareu tota la informació pràctica de com arribar, allotjaments i el plànol d'espais i serveis. Com és habitual, a FiraTàrrega hi ha espectacles gratuïts i altres de pagament. Si voleu comprar les vostres entrades anticipadament per internet, ho podeu fer aquí, però heu de tenir en compte que molts dels espectacles ja han esgotat el seu aforament!

Per uns dies Tàrrega amb la seva Fira, esdevindrà la capital de la curiositat per copsar diverses visions del món.

2 comentaris:

  1. Frissant per anar-hi. La meva selecció d’enguany: Glòria Ribera ‘Versiones parciales y erróneas de mi vida y mi gloria’ (monòleg), Miquel Barcelona’[kórps]’ (dansa) i La baldufa ‘Bye bye, confetti’ (clowns). A més dels espectacles de carrer que pugui enganxar al vol.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Estic igual d'impacient que tu, Toni. Moltes gràcies per la teva selecció!

      Elimina