dilluns, 9 de setembre del 2019

4x04: Old Rooster Music Fest 2019

Bones notícies pels amants de la música de granja amb sons d'arrel nord-americana, a qui fa mandra viatjar i superar la restrictiva política d'entrada als EUA. Ponent compta amb un festival rural d’essència familiar i propera: el Old Rooster Music Fest.

L'Old Rooster Music Fest és una gran granja sonora on els ritmes Rockabillies, Bluegrass, Blues o Country s’harmonitzen amb els renills, els brams o els parrups dels animals de la Saira. L'ambientació del festival amb tipis amerindis, fardells de palla o "estimaaocells" és un amplificador més, que intensifica la sensació de trobar-se en una autèntica casa de camp ianqui.


El dissabte 14 de setembre el cant del gall a mig matí, donarà el tret de sortida a la 3a edició de l'Old Rooster. Un total d'11 formacions es repartiran entre l'escenari Corn Stage i el Grass Stage i concatenaran actuació rere actuació fins ben entrada la nit. En acabar, la disbauxa continuarà a la vora del foc amb la Rooster Jam, una sessió oberta a tothom qui vulgui participar. L'entrada anticipada per la sessió de dissabte és de 12 € i la podreu adquirir a taquilla el mateix dia del festival per 15 €.

A més, el festival comptarà amb animació i tallers infantils, food trucks, barbacoa, cervesa artesana, zona d'acampada gratuïta, i el mercadet  Old Market.
Però això no és tot! El diumenge 15 de setembre al migdia serà el torn del Vermut Rooster. Tres formacions amb tocs rock, country, blues i punk arrodoniraran el penúltim cap de setmana d'estiu en una sessió d'entrada gratuïta.
Anem a la granja?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada