dijous, 7 de febrer del 2019

3x32: Talarn Music Experience 2019

En una època en què els béns materials estan a l'ordre del dia, regalar moments és la millor alternativa.  Invertir en instants amb els altres o amb nosaltres mateixos, cotitza a l'alça en el mercat de valors de la vida. Us proposo regalar o autoregalar-vos una
experiència vital que marida música i natura al cor del Pallars Jussà: el Talarn Music Experience 2019. Un obsequi ben preuat per tot aquell qui cerca gaudir de concerts de petit o mitjà format en un indret on l'harmonia regna en calma i on el temps s'atura.

El Talarn Music Experience va veure la llum fa quatre anys a Lo Quiosc, un lloc que es diferencia de la resta pel fet d'estar prop del pantà de Sant Antoni. En aquest racó, medi i paisatge comparteixen protagonisme amb gastronomia i música en directe, en un escenari incomparable per fruir d'experiències singulars.
imatges per @talarnmusicexperience 
El bressol del Talarn Music Experience va ser un festival d'estiu que es va projectar per tal de donar una empenta a l'activitat cultural del Pallars, portar música actual de qualitat a la zona, apropar-la a tota mena de públic, i fer-se un lloc preeminent en el circuit de festivals de Catalunya. Després de tres anys, els organitzadors han decidit anar més enllà i s'han llençat a l'aventura de créixer en format i dies. Així, aquesta iniciativa es perllongarà tot l'any.

L'edició d'enguany, que es va inaugurar el passat 19 de gener amb el concert d'Animal, presenta una programació estable amb 14 actuacions fins al novembre. Una de les novetats a destacar és el doble format dels concerts que es duran a terme. Per una banda, ens ofereixen el “format acústic”, que tindrà lloc a l'interior de Lo Quiosc amb un aforament màxim de 50 persones. Ideal pels amants de les sessions més intimistes i properes! Per una altra banda, al juliol ens proposen el “format exterior” pensat per a un públic més ampli, al voltant de les 400 persones. Perfecte pels espectadors amb més ganes de gresca!

Les sessions acústiques aniran de la mà de Ju, Cesk Freixas, Shuarma, Pavla, Marion Harper, Pau Alabajos, Anaïs Vila & Pantaleó i Magalí Sare. La versió més festera del Talarn Music Experience comptarà amb els incombustibles Koers, Lildami, Marcel Lázara & Júlia Arrey, Elefantes i Morgan.  

Aquest dissabte 9 de febrer tindrà lloc l'actuació de Ju que presentarà el seu segon disc Bandera Blanca.
El preu dels concerts acústics varia depenent de l'opció que volgueu triar: entrada normal per 10 € i entrada amb sopar per 25 €. Podeu comprar la vostra entrada per WhatsApp 630 95 70 87, per correu electrònic a ramonmitjanaisarn@gmail.com o físicament a Lo Quiosc. Pel que fa als concerts a l'exterior del juliol, els preus oscil·len entre els 15 i els 18 €. A més, s'han posat a la venda els primers 50 abonaments per 40 €. Podeu adquirir les vostres entrades o abonament online.

Aquí teniu la programació completa del Talarn Music Experience 2019: 
Si voleu obtenir grans dividends en el vostre temps, no ho dubteu: el Talarn Music Experience és un dels actius amb més rendibilitat del Pallars!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada