dimecres, 17 d’octubre del 2018

3x13: Llimac Elèctric Lleida

photo by @llimacelèctric
Sovint ens cal sentir la potència d'un bon directe. Aquella que et lliura energia en un corrent continu de notes musicals. A Lleida a vegades ensopeguem amb petits circuits on la música en directe flueix per carregar les nostres bateries. Un d'aquests
és Llimac Elèctricuna iniciativa lleidatana de petit format, trencadora i alternativa que apropa la música als espectadors d'una manera diferent. Un projecte atractiu i que encurioseix.

Llimac Elèctric va néixer l'abril del 2018. Es tracta d'una proposta de cultura musical mig oculta que crida l'atenció des del primer moment. El local d'assaig dels grups lleidatans Ramalamas, Juniors i Les Bugaderes es transforma en un nou escenari a la nostra ciutat fora dels circuits oficials. Com molt bé defineixen ells mateixos "Llimac Elèctric és un niu pagà per a la celebració de la vida amb propostes que promouen la interacció cultural." Llimac Elèctric treballa per amor a l'art, és a dir, sense ànim de lucre, i dóna suport a bandes, músics i artistes nacionals i internacionals, que presenten els seus projectes i nous treballs en aquest espai.
Programa Llimac Elèctric 2018
D'ençà que Llimac Elèctric va veure la llum, ofereix d'un a dos concerts al mes aproximadament. Tot i que veureu que a partir de novembre, les propostes creixen exponencialment! Aquí teniu la relació de concerts pel que queda d'any:
📌Dissabte 20 Octubre
Tildaflipers (Buenos Aires – Argentina) + STA (Bcn)

photos by @llimacelèctric
📌Dimecres 7 de novembre
 The Bleeding Flares (Melbourne - Austràlia)
📌Dijous 22 de novembre
 Haiku Garden (Ljubljana – Eslovènia )
📌Diumenge 9 de desembre
 The Trip Takers (Messina – Itàlia)
📌Divendres 14 de desembre
Aldrin y Collins (Bcn) + Sheriff (Zaragoza)
📌Dijous 20 de desembre
Golíat (Bcn) + TBA
📌Dilluns 31 de desembre
La de la fi del món (TBA)
📌Abril-Maig 2019
1r aniversari Llimac Elèctric
Funcionament Llimac Elèctric
Segur que molts de vosaltres us preguntareu: "I com funciona tot plegat?" Aquí rau la part semiclandestina del Llimac que fa que, a part de ser un esdeveniment musical diferent, tingui el seu punt aventurer i de suspens, si més no els primers cops!

Per tal de poder assistir a qualsevol de les mogudes que organitzen, el primer que heu de fer és enviar-los un e-mail. Un cop fet aquest pas, rebreu una resposta on us explicaran en què consisteix el seu projecte, la data i hora exacta del concert, l'aportació del mateix (bo d'ajut d'entre 7 i 10 €) i la ubicació exacta de l'espai. Aquí teniu una captura de pantalla del darrer correu electrònic que vaig rebre perquè us en feu una idea:
Doncs bé, si us ha agradat la idea, us convido a fer una incursió en un nou espai lliure i poc convencional on poder gaudir de la música en directe d'una manera inèdita. Bravo Llimac Elèctric!👏👏👏

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada