dimarts, 9 d’octubre del 2018

3x11: II Còctel Cultural de la temporada

Si sou amants dels saraus músico-cinematogràfics, avui us porto un nou còctel cultural que satisfarà la vostra set. En aquesta ocasió, es tracta d'una mescla de dos elements rics: el fado i l'audiovisual català. Lleida esdevindrà en els pròxims dies l'epicentre de dues
propostes culturals captivadores: el 7è festival internacional de Fado de Catalunya InterFado i la 9a edició del festival cinematogràfic Som Cinema. Voleu la recepta per aquest còctel? 
1. 7è InterFado 
La base del primer ingredient per aquest còctel cultural és el Fado, música d'origen i essència lusitana. La 7a edició de l'InterFado tindrà lloc del 10 al 27 d'octubre del 2018 i maridarà música, dansa, gastronomia i arts visuals portugueses en diferents espais de la ciutat.  El festival InterFado va sorgir per tal d’apropar aquest estil i la cultura portuguesa a la nostra terra i ho fa amb la presència d'intèrprets de procedència diversa els quals busquen experimentar i fusionar el Fado amb altres gèneres musicals. 

Què trobarem en l'edició d'enguany? Si doneu un cop d'ull a la programació, veureu que evidencia una bona proporció entre concerts musicals i activitats paral·leles com gastronomia portuguesa i arts visuals. 
Programa Interfado 2018
Activitats paral·leles InterFado 2018
Programa complet aquí.
2. 9è Som Cinema
La cirereta final d'aquest còctel cultural suposarà que la nostra ciutat es capbussi en el cinema realitzat a casa nostra. Del 17 al 21 d'octubre arriba la 9a edició del festival cinematogràfic de l'audiovisual català Som Cinema. La mostra, que pretén mostrar el talent de noves promeses del món de l'audiovisual, està distribuïda en tres seccions principals: documentals, curtmetratges i llargmetratges.
Programació Som Cinema
Activitats paral·leles 
Programa complet aquí
Gaudiu i espremeu aquest còctel cultural!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada