divendres, 5 d’octubre del 2018

3x10: Proposta gastronòmica octubre 2018. BOnum No Rules Restaurant

Avui us porto una nova proposta gastronòmica que no us deixarà indiferentsUn gastro-plaer que vol trencar amb les normes. Coneixeu el BOnum No Rules Restaurant

El BOnum va obrir inicialment al carrer Segovia però fa cosa d'un any es van traslladar en ple centre històric de Lleida al carrer Sant Martí, 55. El seu horari d'obertura és de dimarts a dissabte de 12 a 24 h. El xef Ramon Tudela dirigeix un equip jove amb entusiasme per aportar a la ciutat una cuina "canalla" que barreja avantguarda, tradició, personalitat i bon rotllo.

Pel que fa a l'espai és modern, informal i càlid alhora. Trobareu tres àrees que es complementen entre sí. L'entrada del BOnum és l'àrea showcooking on pots veure com es realitzen els plats amb barra i tamborets. A continuació trobem el menjador principal i, finalment, hi ha una petita terrassa molt acollidora. Com a cirereta final, algunes nits ens obsequien amb sessions de dj que contribueixen a millorar l'experiència gastronòmica.
 photos by @bonum
El personal és molt atent, amb un tracte impecable i proper, però potser els hi manca una mica d'agilitat en servir. 

El tipus de cuina que ens ofereix és de fusió oriental i lleidatana, tot i que la seva creativitat i passió culinàries, eixamplen aquest binomi i fan que no hi hagi límits. Anar al BOnum suposa tot un viatge pels sentits. La cuidada presentació dels seus plats i els seus aromes estimulen la vista i l'olfacte, i preparen a la resta dels sentits que s'ensumen l'esclat gastronòmic que experimentaran. En resum, un gastro-plaer molt recomanable!

Una molta bona opció per introduir-se en l'univers BOnumià, és fer-ho als migdies. Abans es podien trobar els platets del dia per 5-6 €, però des de fa un mes aproximadament ofereixen un menú del dia per 16,9 € que inclou primer, segon plat, postres, vi o aigua, pa i cafè. Us asseguro que a part de gaudir quedareu ben tips, ja que les racions d'aquesta opció són força generoses. Si preferiu sopar al BOnum, podeu escollir el que més us captivi de la carta o bé fer un menú degustació. El cost és mitjà-alt, però la relació qualitat-preu és l'adequada. 

Un divendres de principis de setembre vam anar a dinar al BOnum. Havíem trucat per reservar taula, però no hi havia massa gent. Aquí teniu els plats que van conformar el nostre particular "viatge BOnum". Avís! Fan venir salivera...
Seitons al Josper.
 Patates emmascarades amb botifarra negra i crostes de pa.
Cigrons, cocotxes de bacallà i espinacs.
 Caragols a la llauna.
Wok Carnívor.
 
L'arròs del Molí de Pals.
Escuma de nabius amb els seus matisos.
 La fruita al nostre aire
Meló amb mojito.
Bon profit!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada