dimarts, 14 de novembre del 2017

2x21: Cervisia 2017.


Si us agrada la cervesa i la gastronomia, CERVISIA 2017 ens obrirà les seves portes del 17 al 19 de novembre al Pavelló 3 de la Fira de Lleida als Camps Elisis. Cervisia arriba enguany a la seva novena edició i està organitzat per la Fecoll. I, sabeu el millor? L'entrada al recinte és gratuïta.



Pel que fa a les cerveses, el saló cerveser Cervisia ens oferirà més de 30 referències del grup Mahou-San Miguel tant en barril com en ampolla, industrials la majoria, tot i que també s'hi podrà trobar alguna d'artesana. Els apassionats per la cervesa teniu doncs, una bona oportunitat de conèixer els diferents tipus d'aquestes begudes nacionals i d'importació, així com de descobrir algunes novetats com la cervesa Barrica, la Mahou 0,0 torrada, l’Alhambra Reserva Roja, l’Alhambra Especial, la San Miguel Bottle Can, la Manila i les artesanes All day Ipa Foundres i Nòmada Passiflora. I si encara en voleu saber més, Cervisia us ofereix l'opció de fer tasts dirigits de cervesa amb l'activitat programada "Sensacions cerveseres." Es tracta d'un espai on podreu aprendre a distingir els seus matisos de sabors, colors o aromes;  i esbrinar quina és la millor manera de servir-la.




Però no tot serà cervesa, també podreu trobar degustacions gastronòmiques en els punts de restauració com les millors propostes de "La Ruta de la Tapa 2017: la croqueta de plàncton, tonyina vermella i tòfona, o el cracker del fum. A més a més, hi haurà especialitats Lleidatanes com caragols a la gormanda. D'altra banda, altres punts de restauració oferiran assortiment de pucetes i entrepans entre d'altres. La programació d'activitats per aquest cap de setmana també inclou concerts de música, espai per als més petits amb la "Babyteca", exhibició de ball i animació durant tot el cap de setmana.





PROGRAMA D'ACTIVITATS CERVISIA 2017


📌Divendres 17 de novembre


- De 19 h a 1 hZona degustació i Terrassa exterior.
- De 19 h a 21.30 hBabyteca- Festa i Fusta.

- 18.30 h-  Obertura del recinte.
- 20 h-  Sensacions Cerveseres al Racó del Tast.
- 20.30 h- Concert: Lo Pau de Ponts.
- 21.30 h-  Inauguració oficial.
- 22.30 h-  Concert: AlbaRock.

📌Dissabte 18 de novembre


De 12 h a 15 h i de 17.30 h a 2 hZona degustació i Terrassa exterior.
De 12 h a 14 h i de 18 h a 22 hBabyteca- Festa i Fusta.

- 12 h-  Obertura de recinte.
- 12.30 h- Sensacions Cerveseres al Racó del Tast.
- 13 h-  Ambientació Musical. Pixie Dixie.
- 19 h-  Sensacions Cerveseres al Racó del Tast.
- 21.30 h- Concert: Enzel.
- 23 h-  Concert: Versión Imposible.

📌Diumenge 19 de novembre


De 12 h a 15 h i de 17.30 a 21 hZona degustació i Terrassa exterior.
De 12 h a 14 h i de 17.30 a 20.30 hBabyteca- Festa i Fusta.


- 12 h- Obertura del recinte.
- 12.15 h- Lliurament de Premis dels Concursos de Tiradors de Cervesa de l’Aplec del Caragol 2016 i 2017.
- 12.30 h- Sensacions Cerveseres al Racó del Tast.
- 13 h- Exhibició Street–Dance, amb Zona Making Of i Factoria Dance.
- 18.30 h- The Rock Festival of All Stars (vídeo). Amb els grups de versions:

  • Crisis? (Supertramp).
  • Nothing for Money (Dire Straits).
  • Sincronicity (The Police).

Tots els dies, l’animació d’Els Esbojarrats Cervesers

TIQUETS

Per poder realitzar consumicions o degustacions gastronòmiques haureu de passar per taquilla i adquirir tiquets. Aquests inclouen un passaport gastronòmic per persona i dia. Si vises el teu passaport en cadascun dels quatre punts de restauració, participes en el sorteig d’un cap de setmana a Grandvalira. El sorteig es realitzarà diumenge 19 de novembre a les 20 hores. 

El preu de 2 tiquets és de 3 €, 5 tiquets per 7 € i 10 tiquets per 12 €. Si sou collistes de l'Aplec del Caragol i aneu uniformats Cervisia us ofereix 12 tiquets per 10 €.

Val la pena que tingueu en compte que el preu de les cerveses i les degustacions varia en funció de la que trieu. És a dir, hi ha cerveses/tapes que "valen" un tiquet, n'hi ha que en valen dos tiquets, etc.

Salut i Cervisia!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada