dimarts, 31 d’agost del 2021

Llavors. Cultura en creixement

 
El coreògraf Andrés Corchero afirmava que "la dansa no és tan sols moviment. També és filosofia, poesia, narrativa..." I és que l'art de dansar, en el seu sentit més ampli, abraça diverses branques artístiques. A més, és en part una manifestació de dissidència de les que agrada a aquelles persones que ens delim perquè ens sacsin, ens remoguin o ens facin anar més enllà. En definitiva que ens ajudin a conrear el gust per nodrir el nostre esperit més crític. Sou de les meves/dels meus? Si heu respost "No!" a aquesta pregunta no cal que continueu llegint. Tanmateix si la vostra resposta és afirmativa, no us talleu i contineu amb la lectura. Descobrireu una proposta ideal per a vosaltres. Us prometo que serà més breu que aquesta llarga introducció!

El 2020 va germinar el festival 'Llavors. Cultura en Creixement' amb l'anhel de generar un "espai per a projectes escènics multidisciplinaris emergents" posant en relleu les arts del moviment i la música. Una iniciativa singular i de proximitat de les que estimulen fins i tot a aquelles ànimes més poc avesades a deixar-se endur per les propostes menys comercials del nostre territori. El 2021 'Llavors' s'arrela al territori en una nova edició que tindrà lloc al Monestir de les Franqueses de Balaguer el 3 i 4 de setembre i que promet donar-nos escalf amb un reguitzell d'activitats en què el "territori, la creació artística, el patrimoni cultural, l'entorn natural i la gastronomia de proximitat" en seran els protagonistes absoluts.

PROGRAMA 2a EDICIÓ LLAVORS

Enguany, fruit de la comunió entre el Llavors i FiraTàrrega "es podrà veure la preestrena d'espectacles" que dies més tard participaran en la gran cita del teatre de carrer de finals d'estiu. Sí! La Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega (per cert ja us heu fet amb les vostres entrades?)

La Cia lleidatana Les Cícliques presentarà la peça Tabula i Kernel Dance Theatre l'espectacle Long. A més, la programació inclou concerts, circ, recitals, o visites guiades entre d'altres en un entorn natural i patrimonial de km 0. Aquí us en deixo un petit resum que he confeccionat per a vosaltres:


Trobareu tota la info ampliada en aquest enllaç.
ENTRADES 2a EDICIÓ LLAVORS

Podeu adquirir les vostres entrades pel 'Llavors' en aquest enllaç. Algunes són de pagament i d'altres gratuïtes. També trobareu l'opció de packs d'un dia o de dos dies a preus populars. 

Dansa, música i un amalgama d'arts ens esperen a la capital de La Noguera. Us ho perdreu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada