dissabte, 2 de gener del 2021

5x14: Menàrguens viu la cultura

Imatge @in_finitfestival

Saramago deia que "els viatges no s’acaben mai: el final d’un viatge no és sinó el començament d’un altre." Si la vida és com un viatge sense límits, la cultura pot contribuir a alenar-la millor. Menàrguens beu d'aquesta idea i ha projectat un nou cicle de cultura a Ponent que tindrà lloc del 16 de gener al 24 d'abril del 2021 a la Sala Joan Baptista Xuriguera del municipi noguerenc. Amb el lema "Viu la cultura! És el camí...", l'In_finit Festival ens convida a donar la benvinguda al nou any fent via per un itinerari d'il·limitades possibilitats. Us el perdreu?

L'In_finit surt a la llum per tal de "mostrar el seu suport al món de la cultura en temps difícils", per estimular-la i per impulsar-la. La iniciativa, organitzada per l'Ajuntament de Menàrguens, enguany se centra en la música i es proposa oferir un espai per tal que el públic puguem capbussar-nos en els universos dels artistes participants, amb totes les mesures de seguretat i protecció. 

El cicle de concerts anhela visibilitzar tant artistes emergents com consolidats de l'escena catalana i confia a esdevenir un referent a Ponent. Les entrades, que cal reservar prèviament per correu electrònic o per missatge privat al seu perfil d'Instagram, són gratuïtes. Però no us adormiu, més de la meitat de l'aforament ja està reservat!

PROGRAMA IN_FINIT FESTIVAL 2021

El programa de l'In_finit Festival és la seva millor carta de presentació. La cantautora Lídia Pujol, "el jazz sincer, emocional i orgànic" de la trompetista Alba Careta i el seu quintet, "els sons barrocs" de Rosich & Rosanes, "la poesia ponentina musicada" de Túrnez & Sesé Trio i el pop indie de Núria Duran nodreixen un cartell heterogeni i de gran nivell.




Per anar fent boca, L'In_finit ha confeccionat una llista de reproducció a Spotify amb alguns dels temes que es podran assaborir ben aviat.

I vosaltres? Ja esteu a punt per viure la cultura decididament?
#culturasegura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada