dimarts, 10 de novembre del 2020

5x08: Granets de Jazz

Cartell @jazztardor

No només les grans gestes deixen bona boca. L’èxtasi arriba sovint amb els granets de sorra, sobretot amb els que propicien que les persones enriqueixin les seves vides i pensaments. El Jazz Tardor s’ha esmerçat en posar de la seva part i ha repensat l’edició d’aquest any amb el desig de seguir "mantenint viva la cultura."


El festival s’ajusta a "les circumstàncies sanitàries actuals sense deixar de garantir la qualitat de les seves propostes". Així, la cita anual eixampla la seva activitat en una temporada de concerts que s’allargarà fins al maig del 2021 i que, a més, afegeix nous emplaçaments.

El jazz amb fragàncies del Carib de Tricia Evy o el jazz modern del saxofonista nord-americà Rick Margitza són només dos dels "grans noms internacionals" que es podran assaborir en l'atípica edició d'enguany.  

L'organització del festival Jazztardor ha anunciat avui l'ajornament dels dos primers concerts programats per aquest cap de setmana, ja que l'actual situació a Catalunya i la  normativa vigent continuen impedint la realització d'actes culturals en viu arreu del nostre territori. Així doncs, caldrà restar a l'espera per saber si el concert del pianista Chano Dominguez i la cantant Mariola Membrives es podran dur finalment a terme el 26 de novembre tal com molt@s de nosaltres esperem amb candeletes. 

PROGRAMA JAZZ TARDOR 2020-2021

📌13 de novembre a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Rick Margitza Quartet. AJORNAT

SCOTT HAMILTON QUINTET- AJORNAT

📌 14 de novembre a les 20 h a l'Auditori Enric Granados- Concert Scott Hamilton Quintet. AJORNAT

📌 26 de novembre a les 20 h a l'Auditori Enric Granados- Concert Chano Dominguez i Mariola Membrives.

📌 3 de desembre a les 20.30 h  a la Sala d'Actes del Rectorat de la UdL i divendres 4 de desembre a les 20 h a l'Auditori Municipal de Cervera- Concert Perico Sambeat Quintet.

📌 5 de desembre a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Dunguity.

📌 18 de desembre a les 20 h a l'Auditori Enric Granados- Concert de Nadal: Vermouth Flames. Rockin' Christmas.

📌 19 de desembre a les 20 h al Museu Jaume Morera- Concert Jordina Millà i Sònia Sánchez.

📌 23 de desembre a les  20 h al Cafè del Teatre- Concert José Luis Gutièrrez.

📌 14 de febrer a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Joana Cebolla.

📌 27 de febrer a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Tricia Evy.

📌 20 de març a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Sean Clapis Quartet.

📌 17 d'abril a les 20 h al Cafè del Teatre- Concert Pink Lemon.

📌 22 de maig a les  20 h al Cafè del Teatre- Concert Hetty Kate.

ENTRADES JAZZ TARDOR

Entrades JazzTardor

Les entrades per la XXVII edició del Jazz Tardor, que oscil·len entre els 10 i els 19 € es poden adquirir al web del festival en aquest enllaç. Els concerts dels dies 3 i 4 de desembre són d'entrada lliure, però cal fer reserva prèvia a través d'un formulari.

Tant de bo puguem vibrar de nou amb aquests granets de jazz. Uns granets molt preats, no només perquè la cultura i la música són una necessitat vital, sinó perquè també guareixen la nostra ànima. #culturasegura

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada