dilluns, 31 d’agost del 2020

5x01: Passeu i mireu!

El món del circ, que en essència és una amalgama de “totes les arts escèniques”, captiva i colpeix tant adults com infants. Si, com deia el showman P.T. Barnum, “l’art més noble és el de fer feliços els altres”, a Alpicat saben com generar altes dosis d’aquest estat d’ànim des de fa set anys gràcies al Festival de Circ i Arts en Viu d'Alpicat Circpicat.

La setena edició del festival, que va estar ajornada del juny al setembre i que a finals d'agost va veure perillar la seva realització, es proposa "sanar cors fatigats per tants mesos d’incertesa" i també ratificar que la #culturatambécura. L'organització sosté que "un dels nostres pilars com a societat és la cultura" i ha tingut la màxima cura per respectar "la situació actual i per garantir totes les mesures de seguretat."

PROGRAMA 7è CIRCPICAT

El festival que es durà a terme en diferents espais del Parc del Graó ens presenta una programació de qualitat. La totalitat de les companyies participants són catalanes i "de primer nivell."

Del 10 al 13 de setembre les acrobàcies, el clown, la dansa, el teatre de carrer, la màgia, la música i els titelles d’artistes com Júlia Farrero, Marcel Gros, Pénelope & Aquiles o The Sullivan’s envairan la localitat d’imaginació, rialles i d’una manera d’entendre la vida màgicament.

Vegeu el programa complet aquí.

ENTRADES 7è CIRCPICAT

Com ja va sent habitual en la majoria de les iniciatives culturals des de fa pocs mesos, l'aforament serà limitat i cal comprar les entrades amb antelació. Les entrades pels espectacles de la setena edició del festival, que tenen un cost de 2 €, es podran adquirir al seu web a partir del dia 2 de setembre a les 12 h. El 2 i 3 de setembre només ho podran fer aquelles persones que siguin Amics de la Unió. A partir del 4 de setembre s'obrirà la venda a tothom qui desitgi gaudir del Circpicat. "Els diners recaptats amb la venda d'entrades dels espectacles del festival, aniran destinats al Banc d'Aliments de LLeida i Comarques."
Passeu i mireu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada