dilluns, 19 de novembre del 2018

3x19: Republiq Vinyl Addicts Marathon Vol. 3

logo by @republiqbeer
Fa molt temps que us volia parlar d'un projecte ponentí molt interessant que integra múltiples facetes. Aprofitant que aquesta setmana arriba la 3a Repubiq Vinyl Addicts Marathon a Sant Martí de Maldà, tinc la excusa perfecta per presentar-vos la iniciativa de
Republiq. La coneixeu?
El projecte Republiq
L'Albert Echevarría va endegar el seu projecte personal el 2016. Republiq és una proposta polièdrica amb esperit innovador propi que engloba cervesa artesana, música, gastronomia, i inquietuds socials.

L'entusiasme de l'Albert per la cervesa artesana va ser l'espurna per posar fil a l'agulla i començar a crear la "Republiq craftbeer". Ideada a Les Garrigues, és un producte de proximitat elaborat a La Noguera amb ingredients naturals i de qualitat.  Es tracta d'una cervesa Porter d'un cos mitjà i alhora lleugera. La Republiq té un sabor característic amb tocs torrat i de caramel. La filosofia de Republiq ve marcada per la tipologia de cervesa que fabrica. Una cervesa d'origen londinenc coneguda com la cervesa del poble. Si no l'heu tastat mai, us la recomano. No us deixarà indiferents!


El projecte "Republiq" està lligat molt estretament a una de les facetes del seu productor: la música en vinil. Són nombroses les ocasions en les quals participa o organitza sessions "Vinyl Addicts" les quals són una mena de maridatge en què la cervesa artesana i la música en vinil són coprotagonistes a parts iguals.


photo by @republiqbeer

El lligam del projecte amb la gastronomia és una de les altres cares de Republiq. Mitjançant els maridatges de cerveses artesanes i productes gastronòmics que en moltes ocasions prepara i dirigeix, l'Albert aconsegueix crear una atmosfera propera. Els seus tasts són didàctics, entretinguts i útils. Sempre s'aprén alguna cosa nova! Aquí el teniu en acció en un tast l'any passat a Grans Records.

Republiq Vinyl Addicts Marathon Vol. 3
Com us he dit anteriorment, aquesta setmana arriba la 3a edició de la Republiq Vinyl Addicts Marathon. Es tracta d'una proposta gratuïta que Republiq ens ha preparat amb molta il·lusió, oberta a tota mena de públic i edats. La Republiq Vinyl Addicts Marathon tindrà lloc el dissabte 24 de novembre de 12 a 0 h a la Sala del Foment de Sant Martí de Maldà (Vall del Corb.)

Republiq Vinyl Addicts és un esdeveniment maratonià de 12 hores que es realitza cada any, on 24 selectors/amants del format del vinil i de la música en general, ens oferiran una petita degustació del que contenen les seves maletes. Cada 30 minuts hi haurà un canvi de selector i de referència musical, cosa que donarà un ritme vibrant a la jornada.

El cartell d'aquesta moguda està format per persones vinculades al món del vinil, la música, la cultura i l'oci, tant de Ponent com d'altres zones de Catalunya: Albert Calvera, Marc Selecta, Edu Blasi, Dirty Brown djs, Meritxell Gené, Salla, PD Mante, Etsche, 5 Duros, Ricard IPop, Robert Strongstone, Joe Ragtime, Lord Bonet, Jaume Dubte, Albeta Franklin, Maria Carles, Marc Faith, Txapes, Pallereti, Pol Foo i  Ori Moonstompter.

Durant tot el dia hi ha servei de bar/restaurant amb bons àpats i begudes de diferent tipologia. A més, també hi haurà mercadet de segona mà de vinils per aquell qui desitgi comprar, vendre o intercanviar.

Així que ja ho sabeu! Si voleu maridar cervesa artesana, música i gastronomia, aquest dissabte festa grossa a Sant Martí de Maldà!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada