dimarts, 6 de novembre del 2018

3x17: 7è Ponent Roots Festival

cartell by @ponentroots
La 7a edició del Festival de música negra de Lleida Ponent Roots aterra aquesta setmana a la ciutat, gràcies a la iniciativa dels Ponent Roots. Com cada any les ànimes del Ponent Roots, l'Edu i el Blasi, aporten un festival amb un cartell eclèctic, potent i de qualitat a
Lleida. Enguany el reggae serà el gran protagonista del festival.

El Festival Ponent Roots té un fons divers de la resta pel fet que s'autogestiona, està adreçat a tots tipus de públic, edat i estils i perquè cerca trencar els clixés pel que fa a la música. La filosofia del festival és clara: 
cartell by @ponentroots
Programa Ponent Roots 2018
Dijous 8
Hora: 20 h
Ubicació: Grans Records, Lleida
Preu: Gratuït.
Descripció: Vinil Fòrum és una proposta musical i cultural. Es tracta d'un col·loqui/xerrada entre cerveses artesanes i tapes amb 4 experts musicals (Àlex Oró, Xavi Roma, Javier De Castor i Torfa) en què conversaran i faran sonar alguns dels discs de música negra que han marcat un punt d’inflexió.
cartell by @ponentroots
Divendres 9
Hora: 23 h
Ubicació: Cotton Club, Lleida
Preu: Anticipada 13 €/ Taquilla 15 €
Descripció: La gran nit del festival comptarà amb dues parts diferenciades. Primerament, gaudirem de les actuacions de Dennis Alcapone (Jamaica), Winston Reedy (The Cimarons), Natty Bo (Ska Cubano & Top Cats de London) i Soweto
Com a cirereta final, una de les novetats d'enguany és el sound system artesanal. Els artistes baixaran de l'escenari i viurem la música des d'un nou angle on públic i músics mantindrem una espècie de diàleg interactiu. Els encarregats de dur a terme aquesta nova experiència a Lleida seran The Rigodonians, RebelmadiaqAdala & King Siva i Supah Lion.
                                                                                                       cartell by @ponentroots
Dissabte 10
Hora: 12.30 h
Ubicació: Beat, Cafè i Soul, Lleida
Preu: Gratuït. 
Descripció: Vermut & Jazz amb TRO (jazz & blues music) + Tast de l'exposició actual de la Sala B del Gargar Festival de Penelles, amb l'artista grafiter francès Zeso WF
cartell by @ponentroots
Hora: 23.30 h
Ubicació: Cafeteria Slàvia, Les Borges Blanques.
Preu: Gratuït. 
Descripció:  Steel amb el trompetista Raynald Colom i el guitarrista David Soler els quals ens portaran sons jazzístics més provocadors i contemporanis, fusionats amb rock, flamenc i música negra. 

Diumenge 11
Hora: 17 h
Ubicació: Cotton club, Lleida.
Preu: 6 €
Descripció:  Ponent Roots Xics és una proposta que obre les portes d'un espai de concerts als més menuts, amb la idea de generar planter pels futurs amants de la música negra. Per tal de dur-ho a terme, el Ponent Roots Xics inclou 3 iniciatives pel públic familiar:  l'espectacle Reggae per Xics amb The Penguins Band, l'espectacle Hippos de Zum-zum teatre i, com a novetat d'enguany, els Little Roots Selectors on dos nens punxaran vinils en directe.
cartell by @ponentroots
ENTRADES
Cliqueu a la imatge i trobareu tota la informació sobre la venda d'entrades pel Ponent Roots.
                                             
SORTEIG LA VELLA CARAVANA
La cervesa artesana oficial del festival, la Ponent Roots de La Vella Caravana, i els organitzadors del festival han preparat un sorteig per xarxes socials.
El sarau i les ganes d'escoltar bona música estan assegurats al Ponent Roots. A més, el bon rotllo i l'ambient que es respiren fan que sigui una experiència TOP!  Ara ens toca a nosaltres donar suport a iniciatives independents com aquesta, així que ja ho sabeu, cap al Ponent Roots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada