dimecres, 4 d’abril del 2018

2x48: Anem a l'Arborètum?

Amb l'arribada de la primavera i del bon temps, apeteix més fer activitats a l'aire lliure i gaudir de la natura. Una bona manera de fer-ho i sense anar gaire lluny de casa, és visitar el Jardí Botànic Arborètum de Lleida. El coneixeu?

El jardí botànic Arborètum és un espai verd de Lleida que pretén divulgar el món vegetal i sensibilitzar al públic de la importància de la biodiversitat al nostre planeta. Consta d'unes set hectàrees que reuneix 4 biomes del planeta, és a dir, 4 paisatges bioclimàtics amb 16 medis boscosos. De fet, és com si féssiu un petit tomb bio ambiental pel món entre centenars d'espècies d'arbres i arbustos. Visitar l'Arborètum suposa fer un viatge dels sentits entre bosc i bosc d'arreu del món.

Si voleu més informació sobre els horaris i preus de visita de l'Arborètum aneu AQUÍ. Si us voleu involucrar més en aquest espai, l'Arborètum ens ofereix dues opcions:
a) Fer-se AMIC/SOCI de l'Arborètum
b) Apadrinar un ARBRE.

Doncs bé a partir d'aquesta setmana i fins a finals de maig, a més, podeu gaudir de tot un seguit d'activitats, visites guiades i tallers que han programat per aquesta primavera. Anem a l'Arborètum?

ACTIVITATS ARBORÈTUM PRIMAVERA 2018

1. VISITES GUIADES

📌L’Arborètum, rebost medicinal
SINOPSI:Passejada per reconèixer una selecció de diverses plantes medicinals representades a l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida i les seves propietats remeieres.
DATES: 7 i 29 d’abril de 10 a 11.30 h
PREU: 4 €. Amics/Amigues de l’Arborètum 2 €
Cal inscripció prèvia AQUÍ

📌Descobrir l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida
SINOPSI:Passejada per conèixer un recull de les principals espècies que trobem a l’Arborètum i descobrir el que ens proporcionen. 
DATA: 15 d’abril d'11.30 a 13 h
PREU: 4 €. Amics/Amigues de l’Arborètum 2 €
Cal inscripció prèvia AQUÍ

📌El món dels éssers vius
SINOPSI: Visita combinada Arborètum+ Centre de Fauna Vallcalent. 
DATA: 21 d’abril de 10 a 11.30 h a l'Arborètum i de 12 a 13.30 h al Centre de Fauna Vallcalent.
PREU: 8 € adults, 3 € (de 12 a 18 anys) i gratuïta (menors de 12 anys)
Cal inscripció prèvia AQUÍ

📌Celebració del Dia Internacional dels Museus – Descobrir l’Arborètum-Jardí Botànic de Lleida’
SINOPSI: Passejada gratuïta amb servei de guia per endinsar-se en els diferents àmbits paisatgístics representats a l’Arborètum i descobrir les principals espècies d’arbres i arbusts i el que ens proporcionen.
DATA: 19 de maig de 18 a 19.30 h.
PREU: Gratuït.
Cal inscripció prèvia AQUÍ

2. TALLERS


 📌“Llavors de calma”


SINOPSI: Una experiència única per aprendre mindfulness en un espai idíl·lic com l’Arborètum i en ple esclat de la primavera. Cultivareu de forma pràctica l’atenció plena en el moment present amb una actitud amable, curiosa i de no judici. Si ho desitgeu, podeu venir amb mantes, els vostres coixins de meditació i uns mitjons de recanvi. 
DATA: 14 d'abril d'11 a 13 h.

PREU: 15 €. Amics/Amigues de l’Arborètum 10 €

Cal inscripció prèvia AQUÍ

📌“L’art i la màgia dels tints”
SINOPSI:Taller a càrrec d’Onlaurau, on aprendreu l’art i la màgia dels tints naturals que ens ofereixen les fulles, les flors i les plantes del nostre entorn a la primavera, i la seva aplicació, que ens permetrà tenyir de manera sostenible, o la tècnica d’estampació de l’ecoprinting, que ens permetrà recollir la petjada que regalen les fulles o les flors de les diferents espècies vegetals i generar una peça única, permanent i irrepetible.
DATES: 28 d’abril i 5 de maig de 10 a 13 h.
PREU: 60 €. Amics/Amigues de l’Arborètum 50 €
Cal inscripció prèvia AQUÍ

3. JORNADES DE PORTES OBERTES
SINOPSI: Accés gratuït a l'Arborètum
DATES: 1 I 26 d’abril, 6 i 11 de maig de 10 a 13 h i de 16 a 20 h. 
PREU: Gratuït.

Gaudiu de la primavera a l'Arborètum!🌵🌺🌲🌼

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada