dijous, 15 de març del 2018

2x46: Les Borges Negres


Aquest cap de setmana Les Borges Blanques canviarà el seu nom per Les Borges Negres. "I, com pot ser que la capital de les Garrigues alteri el seu nom i 'coloració'?" us preguntareu. Doncs perquè arriba la segona edició d'un festival literari de novel·la negra que porta aquest nom.

La regidora de cultura de l'Ajuntament d'aquest municipi, Ariadna Salla, i l'escriptora Lleidatana Ramona Solé, són les organitzadores i coordinadores d'aquest festival que compta amb la col·laboració de la Biblioteca Marquès d'Olivart, la llibreria Quadrat, el Consell Comarcal de les Garrigues entre altres entitats.

Les Borges Negres té la intenció d'acostar la novel·la negra al públic en general i, a més, és l'espai d'encontre d'escriptors/-es, lectors/-es i seguidors/-es d'aquest gènere literari. En aquesta edició els actes estaran conduïts per la periodista Mariví Chacón. Hi trobareu activitats per a tots els públics: tasts de productes de proximitat, taules rodones, xerrades, conferències, entrega de premis, entrevistes, etc. La peculiaritat d'aquesta segona edició, és que descobrirem que l'oli marida amb la novel·la negra, doncs és el fil conductor de les taules amb els autors que componen el programa del festival.



PROGRAMA 

Prèvia del Festival
Programa del Festival Literari
     

Si us agrada la novel·la negra i voleu conèixer als autors de proximitat i d'arreu, aquest cap de setmana cap a LES BORGES NEGRES!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada