divendres, 1 de setembre del 2017

2x01: "Energia i ritme amb N1 Dance Fit."



Silvinaction es posa de nou en moviment aquest mes de setembre amb embranzida, energia, ritme i amb moltes ganes de compartir amb tots i totes vosaltres novetats culturals, gastronòmiques, musicals i d'oci de tota mena a Lleida. Després de l'alentiment estiuenc, es comença a ensumar com es prem l'accelerador i us puc assegurar que se'ns presenten uns mesos atapeïdíssims d'activitats i propostes per a tots els gustos. Esteu a punt? Arranquem!!!!

La primera entrada d'aquesta segona temporada del blog (2x01) la dedico a un espai nou que va obrir portes el passat mes de juny i que inicia un nou curs amb entusiasme el proper 4 de setembre: N1 Dance Fit, el coneixeu? 
N1 Dance Fit està situat al carrer Joc de la Bola, 24 cantonada Alcalde Pujol. És un centre que neix amb una idea innovadora: fusionar la dansa o l'art de ballar amb el fitness. De fet, és l'únic espai a la nostra ciutat que ens ofereix aquests tipus d'activitats d'una manera tan inèdita. La seva premissa principal és que ens podem posar en forma i aprendre a ballar ràpidament d'una manera molt senzilla, entretinguda i amb unes coreografies originals. L'objectiu de N1DanceFit és afavorir el desenvolupament i l'aprenentatge progressiu del seu alumnat a través de la motivació. Per aquesta raó aposten clarament per la qualitat en les seves classes i compten amb professionals del món de la dansa i entrenadors/-es qualificats/-des que han estat escrupolosament seleccionats/-des prèviament. 

A més a més a N1 Dance Fit creen un ambient positiu, integrador, càlid i motivador on l'èxit personal es fa d'una manera gradual. Hi podreu trobar les darreres novetats en música, coreografies,i les tendències més actuals en les diferents disciplines que hi podeu trobar. Per aquest curs 2017/2018 ofereixen classes de: Stretching, Passitos lliures Salsa, balls del món, Jazz (Juvenil i Fitness), Videoclips/Heels, Zumba, Ioga relax, Pilates, Broadway Jazz, Hip Hop Juvenil, Dancehall, Baby Fit, Tonificació. A la seva pàgina web hi trobareu informació detallada sobre cada disciplina. Us deixo la taula horària per aquest curs:
Pel que fa a les instal·lacions és un centre petit, modern i acollidor alhora. Vegeu-ne algunes imatges:


I ara ve el millor: el preu. Podeu anar a qualsevol de les classes soltes per 4.99€. No fa falta pagar matrícula ni és necessària una permanència. Això sí, s'ha d'avisar amb antelació a quina classe voldríeu anar, per tal d'evitar una massificació excessiva a l'aula de ball. És a dir, és ideal per si us apeteix anar-hi un cop al mes o voleu provar alguna de les disciplines que hi proposen. També ofereixen una sèrie de packs que resulten força interessants: un pack de 8 classes al mes per 25 € al mes, un pack de 12 classes al mes per 35 € mes i un full pass (sense limitació de classes) per 66 € al mes. Si trieu els packs, us donaran una targeta on es carregarà el nombre total de classes que heu triat. Cada cop que hi aneu, haureu de passar la targeta i se us anirà descomptant fins que finalitzeu el nombre de classes seleccionades.
Com us he dit anteriorment Silvinaction inicia nova temporada amb força, dinamisme i vitalitat. A fi de donar-vos una visió més personal del centre vaig anar-hi fa uns dies i vaig provar un parell de classes. Des d'aquí vull agrair a la Pili, que està a recepció, i em va explicar molt bé el funcionament de l'escola i a l'Eva Espejo, la coordinadora de N1Dance Fit per totes les facilitats que em va oferir, la seva generositat i per la seva amabilitat. L'Eva, que es va formar inicialment a l'escola de dansa de Lleida Espai Dansa, és llicenciada per la Royal Academy of Dance de Londres (una influent i reconeguda organització del ballet clàssic), diplomada en teatre i titulada en ioga i fitness. Ha guanyat diversos premis i té experiència  en alguns musicals i com a actriu. A més ha coreografiat diversos videoclips i espots. Addicionalment, es coreògrafa de "El Vals de tu Boda" un mètode exprés d'una hora de durada per aprendre a fer un ball nupcial.
Heu de tenir en compte que no cal tenir formació prèvia en ball o dansa, i que qualsevol persona de qualsevol edat i condició física hi és benvinguda. Doncs bé, el primer dia vaig provar "Videoclips/Heels". Es tracta d'una disciplina on t'ensenyen a ballar com ho fan els ballarins i ballarines professionals que apareixen en els videoclips. El segon dia vaig anar a la classe de "Broadway Jazz", on aprens a ballar com en els musicals de Broadway amb música dels 80. Totes dues classes són molt divertides i amenes. L'Eva et va ensenyant a poc a poc, els passos a seguir i, progressivament, va afegint-ne més en el decurs de la classe, d'una manera metòdica i planera alhora. De fet, la seva manera d'explicar i els seus moviments tècnics denoten la seva alta formació en dansa. Sense gairebé ni adonar-te'n et veus immersa en la petita coreografia que ha ideat i gairebé et sents com un ballarí/-na professional... Bé, potser aquí m'he passat una mica  😁😊. El que us puc assegurar és que gaudireu d'una molt bona estona mentre balleu i apreneu nous passos i coreografies. Súper recomanable!

Si us agrada ballar, i el fitness aquesta és una molt bona opció. Tenim a Lleida un centre nou que ens ofereix noves disciplines de ball que surten una mica de la monotonia temàtica a la qual molts altres ens tenen acostumats/-des: crec que l'hem d'aprofitar!

Recordeu! El 4 de setembre inicien nou curs i el de 23 setembre a les 20 hores tothom està convidat a la inauguració oficial que tindrà lloc a Joc de la Bola, 24 amb música en directe, regals, animacions, càtering a càrrec del restaurant Don Rodolfo, djs i moltes sorpreses. Us hi animeu?
https://www.n1dancefit.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada