diumenge, 10 de juliol del 2022

Brots artístics al Pirineu


Quan el sòl està assedegat, absorbeix com una esponja el plugim fi i constant que va amarant-lo. Amb la terra mullada i assaonada és quan la vida brolla i batega. El Consell Cultural de les Valls d'Àneu malda perquè el Festival Dansàneu, Premi Nacional de Cultura 2021, "fertilitzi, vertebri, dinamitzi i vivifiqui l'ecosistema cultural del país des de la perifèria rural" d'ençà dels seus inicis.

La 31a edició del Dansàneu, que tindrà lloc a Esterri d’Àneu, València d’Àneu, Isil, la Guingueta d’Àneu, Espot, Escaló, Sorpe, Cerbi, Aurós i Sort del 24 al 31 de juliol, presenta un projecte transversal que es fonamenta "en l'excel·lència i que defuig la massificació a favor d'una experiència artística de qualitat i proximitat." Sota la direcció artística de Rut Martínez, el Dansàneu portarà artistes inspiradors, creacions gestades específicament pel festival i obrirà nous escenaris inèdits.


 
PROGRAMACIÓ DANSÀNEU 2022
El programa, que enguany posa en relleu les residències artístiques, inclou una trentena de propostes diferents les quals giren al voltant de la dansa, la música i el patrimoni. Exposicions, presentacions, projeccions, espectacles, maridatges o excursions són algunes de les activitats que es podran gaudir durant els vuit dies del festival. El ballarí anglès Julyen Hamilton o la cantant Marina Rossell són dos dels artistes de renom que lliuraran brots artístics al Pirineu.

Descarregueu-vos el programa complet aquí.
 
ENTRADES DANSÀNEU 2022
Alguns dels espectacles del Dansàneu són gratuïts i altres de pagament. Els espectacles gratuïts no es poden reservar prèviament, així que s'obrirà el seu accés 45 minuts abans del seu inici. Pel que fa a la resta, podeu adquirir les entrades anticipadament en aquest enllaç i presencialment a la seu del Consell Cultural de les Valls d’Àneu. Els preus oscil·len entre els 5 € i els 20 €.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada