diumenge, 17 de juliol del 2022

Sadollant públics

  
El consum cultural afavoreix l'obertura de ments i nodreix l'esperit crític. Amb tot, hi ha petites poblacions que pateixen una escassetat d'equipaments o programacions culturals estables i, per tant, accedir-hi no és bufar i fer ampolles. El Festival d'arts escèniques al carrer d'Isona FART va germinar el 2021 amb l'ànim d'omplir aquest buit transformant els seus carrers i places en nous escenaris. El Fart embasta lligams per tal "d'apropar el món de les arts escèniques" al Pallars Jussà i "esdevenir un referent dins del panorama cultural del Pirineu."

La segona edició del FART, organitzat per l'Ajuntament d'Isona i Conca Dellà i el Centre d'Estudis d'Isona i Conca Dellà i sota la direcció artística d'Ivan Caelles, es celebrarà del 22 al 24 de juliol a diversos espais del municipi. La programació inclou una dotzena d’espectacles diversos i de qualitat de disciplines com la dansa, monòlegs, el teatre d’ombres o el clown. L’actor Pep Cruz serà l’encarregat d’aixecar el teló del Fart per la porta gran. Ludere de la cia lleidatana InHabitants o el muntatge BioLentes Cronograma incomplet de les violències seran dues de les peces que sadollaran d'arts escèniques al públic assistent.
 
PROGRAMACIÓ FART 2022
 
Vegeu programa complet aquí.

ENTRADES FART 2022

Les entrades pel Festival Fart es poden adquirir en línia anticipadament o directament a la taquilla del Festival. El preu pels espectacles del 22, 23 i 24 de juliol és de 8 € per dia per les persones a partir dels 13 anys. També s'ofereix un abonament pels 3 dies a 20 €. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada