dimarts, 29 de juny del 2021

5x37: Entre la realitat i la ficció

 
Com percebem el món que ens envolta? Quina és la frontera que separa allò que és real del que no ho és? Per què sembla que l'època en què vivim les conviccions personals passin al davant dels fets comprovats? Si aquestes preguntes us interpel·len i sou persones fascinades per l'art, el pensament, la música i la poesia, no us podeu perdre el Festival nòmada Errant que tindrà lloc del 9 al 17 de juliol a tres municipis solsonins.

La 2a edició de l'Errant explorarà "els límits i les connexions entre la realitat i el món de la ficció, a través de la paraula i de la creació artística."  La iniciativa, impulsada per l'IEI de la Diputació de Lleida i comissariada per Jesús Vilamajó, pretén descentralitzar l'oferta cultural a casa nostra i portar anualment "l'art i la reflexió més contemporanis" a diferents zones de les Terres de Lleida. Així, enguany transitarà per les localitats d’Olius, Sant Llorenç de Morunys i Pinós. 
PROGRAMACIÓ ERRANT 2021
La programació, que es vertebra en l'itinerari de l'art, el del pensament i el de la poesia i la música, ofereix un ampli ventall d'activitats que inclou tallers, concerts, exposicions, instal·lacions, debats i performances.
Podeu descarregar-vos el programa complet en aquest enllaç.
ENTRADES ERRANT 2021
Un dels pilars que mou a l'Errant és el d'apropar la cultura a tothom. Per aquesta raó tots els actes són gratuïts. Algunes són d'accés lliure i d'altres, en canvi, cal inscriure's prèviament per tal de controlar l'aforament. En aquest enllaç podreu fer la vostra reserva.

La comarca del Solsonès ens espera amb uns itineraris d'art i pensament per nodrir el nostre esperit crític.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada