dilluns, 12 d’octubre del 2020

5x06: El Fado més íntim

  

La “nova normalitat” ha originat alteracions substancials en els formats dels actes culturals als quals estàvem avesades a freqüentar. Les limitacions dels espectacles han aportat, a banda de situacions fins fa poc insòlites, un cert nombre de beneficis sobretot per aquelles persones que s'allunyen de grans aglomeracions i s'estimen més gaudir de vetllades intimistes. Un lligam més estret amb els artistes, una disminució de la massificació o una menor sensació d'estrès són només alguns dels fruits que se'n cullen. L'Interfado ens proposa enguany fruir del Fado més íntim amb l'arribada d'una nova edició que encomana il·lusió. 

La 9a edició del Festival Internacional de Fado de Catalunya Interfado, apropa la cultura portuguesa a Lleida i, com a novetat aquest 2020, també a La Seu d'Urgell amb concerts de petit format, una exposició i cuina lusitana fins al 31 d'octubre. 

PROGRAMA INTERFADO 2020

L'Interfado, organitzat per La Fundació Orfeó Lleidatà, la Paeria de Lleida i sota la direcció artística de Carolina Blàvia, aquest any girarà entorn del fado galaicoportuguès. L'artista franco-portuguesa Bèvinda, que s'autodefineix com a "cantant de Fado Mundial," serà l'encarregada de donar el tret de sortida del festival el pròxim 17 d'octubre a l'Espai Orfeó. El Folk, post-rock i electrònica d'ISGA Collective prendran el relleu en una doble cita a la capital de l'Alt Urgell i del Segrià. L'espectacle Projecte Amàlia de Carolina Blàvia, que ret un "homenatge a la representant del Fado Portuguès per excel·lència Amália Rodríguez," servirà de cloenda del festival.

📌Dissabte 17 d’octubre

Imatge @festivalinterfado

Concert Bévinda a les 20.30 h a l'Espai Orfeó de Lleida.

📌Divendres 23 d’octubre

Imatge @festivalinterfado

Concert ISGA Collective a les 21 h a la Sala Sant Domènec de La Seu d’Urgell. *Canvi d'ubicació: Local Social d'Organyà. 

📌Dissabte 24 d’octubre

Concert ISGA Collective a les 20.30 h a l'Espai Orfeó de Lleida. 

📌Diumenge 29 de novembre

Imatge @festivalinterfado
Concert Carolina Blàvia a les 19 h a l'Espai Orfeó de Lleida. 

ACTIVITATS PARAL·LELES 

📌 Exposició: "Os meus amores" de l'artista José Nacimento del 6 al 31 d’octubre al Cafè del Teatre de Lleida.

📌 Degustacions de gastronomia portuguesa al Restaurant Caravista de Lleida.

ENTRADES INTERFADO 2020


Les entrades pels concerts de l'Interfado, que costen entre els 12 i els 15 euros, es poden adquirir anticipadament aquí. A causa de la pandèmia l'aforament és força limitat, així que  us recomano que no us adormiu, ja que segurament s'esgotaran ben aviat.

No sé a vosaltres, però personalment l'Interfado m'enamora!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada