divendres, 8 de juny del 2018

2x66: Música sota les estrelles 2018. Parc Astronòmic del Montsec

Amb l'arribada del bon temps, som molts els que ens delectem amb un dels espectacles més ullprenedors de la natura: mirar els estels. Tot i que, a vegades, resulta complicat a causa de la contaminació lumínica. El Parc Astronòmic del Montsec, a menys d'una hora de Lleida, és un observatori que ens ofereix la possibilitat de gaudir de tota una experiència astronòmica. Hi heu estat algun cop? A més, demà s'inicia el cicle "Música sota les estrelles" el qual marida concerts de música amb projeccions del cosmos. Fem un viatge per l'univers?
PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSEC
El Parc Astronòmic del Montsec es troba a l'entorn excepcional del Montsec, que pot enorgullir-se de ser un dels pocs indrets d'Europa amb una qualitat de cel excel·lent. El P.A.M. és un centre que fon tres àmbits de l'astronomia: el científic, el cultural i el lúdic. Us puc assegurar que visitar aquest observatori astronòmic és sempre enriquidor.
VISITES PAM
Us he preparat un pòster-resum amb els tipus de visita per al públic adult que podeu realitzar al Parc Astronòmic del Montsec, tarifes i horaris per aquest estiu:
Més info AQUÍ
CICLE DE MÚSICA SOTA LES ESTRELLES 2018
Si voleu fruir d'una autèntica expedició musical i descobrir els racons més amagats de l'espai, no us podeu perdre el cicle "Música sota les estrelles 2018". El festival tindrà lloc del 9 de juny al 24 de novembre. Realment és una oportunitat singular de gaudir de les projeccions del planetari 3D "Ull del Montsec" amb el ritme de la música dels concerts que han programat.
El programa del festival presenta una àmplia varietat de gèneres musicals de grups i formacions independents catalans: folk, jazz, rock acústic, clàssica, d'autor, pop, etc. El preu del cada concert és de 15 € i inclou l'observació al Parc de Telescopis.
Més info i venda d'entrades AQUÍ
10è ANIVERSARI PARC ASTRONÒMIC DEL MONTSENY
I això no és tot! Enguany el Parc commemora els seus 10 anys de vida i per celebrar-ho ha organitzat unes jornades de ciència i ecoturisme les quals es poden realitzar de manera gratuïta els dies 28 i 29 de juny.

Més info i inscripcions AQUÍ
I A MÉS A MÉS...
Del 12 al 14 d'octubre arriba el "5è Festival d'Astronomia del Montsec": un cap de setmana amb activitats relacionades amb l'astronomia i la música. 




































Com veieu el P.A.M. ens ofereix una temporada plena d'activitats diverses. Quina triareu?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada