dimecres, 16 de maig del 2018

2x59: Lleida Beer Fest. Festival de Cervesa Artesana de Lleida

Sou dels que vau trobar a faltar la Mostra de la Cervesa Artesana dins els actes de la Festa Major de Lleida? Adeptes, experts o novells de la cervesa artesana...no patiu!! El buit que vàreu sentir, es veurà àmpliament recompensat. Aquest cap de setmana neix un nou festival que fusiona cervesa artesana, gastronomia, maridatges i música a la nostra ciutat: el Festival de Cervesa Artesana Lleida Beer Fest.

El festival està organitzat per l'Associació Cervisil i Lluponi, és d'entrada gratuïta i tindrà lloc al passeig dels Camps Elisis el 18 de maig de 18 h a 2 h, el 19 de maig de 12 h a 15 h i de 20 h a 2 h i el diumenge 20 de maig de 12 h a 16 h. El Lleida Beer Fest es fonamenta en tres pilars: la cervesa artesana, la millor gastronomia de Lleida i la música.
PRESENTACIÓ LLEIDA BEER FEST
Com a prèvia del festival i per anar fent boca, el Lleida Beer Fest 2018 es presentarà el públic en dues dates. Els actes són gratuïts i oberts a tothom.
📌Dimecres 16 de maig
Hora: 20.30 h
Ubicació: Grans Records
Descripció: Presentació del festival i de la cervesa del Festival "Iler". Tast gratuït de la cervesa "Iler". El xef Mateu Blanch explicarà alguna de les tapes que s'oferiran el cap de setmana.
📌Dijous 17 de maig
Hora: 20.30 h
Descripció: Presentació del festival i de la cervesa del Festival "Iler". Tast gratuït de la cervesa "Iler". El xef David Molina explicarà alguna de les tapes que s'oferiran el cap de setmana.

CERVESA ARTESANA
El festival de cervesa artesana de Lleida té la intenció de generar cultura de cervesa artesana a la nostra ciutat. Per aquesta raó, acollirà a 16 cerveseries artesanes, una de les quals serà una convidada especial de Noruega. Hi trobarem més de 50 cerveses artesanes de les següents cerveseries:
🍺 Casa Dalmases, Cervera.
🍺 Click&Brew, Torrefarrera.
🍺 CTretze Pirineus, La Pobla de Segur.
🍺 Del Pueblo, Castilla La Mancha.
🍺 Espina de Ferro, Vilanova del Camí.
🍺 La Vella Caravana, Menarguens.
🍺 Lervig, Noruega (convidada especial.)
🍺 Lo Perot, Penelles.
🍺 Lo Vilot, Almacelles.
🍺 Marina, Blanes.
🍺 Matoll, Belianes.
🍺 MontsenySant Miquel de Balenyà (Seva.)
🍺 Ponent, Seró.
🍺 Populus, Caspe.
🍺 Seelen, Vencillón.
🍺 Segarreta, Santa Coloma de Queralt.
A més, el festival té la seva pròpia cervesa artesana que ha estat elaborada especialment per aquesta ocasió gràcies a la col·laboració de Click&Brew i l'Associació Cervisil i Lluponi: "Iler". 
GASTRONOMIA LLEIDATANA
Un altre dels propòsits del Lleida Beer Fest és apropar l'alta cuina ponentina al públic. I, com ho faran? Primerament, es podrà veure en directe com cuinen xefs lleidatans de renom com Mateu Blanch, David Molina, Àngel Esteve, Roger Solé, Roger Vilaró entre d'altres. A més, es podran tastar tapes per 3 €, 4 € o 5 € realitzades pels mateixos xefs. Finalment, s'ha convidat als xefs a una mena de desafiament gastronòmic: crear una tapa única cuinada amb la cervesa del festival "Iler". Ho aconseguiran? Quin serà el resultat? Haurem d'anar-hi per descobrir-ho...
MÚSICA
La música anirà en tàndem amb la cervesa artesana i l'alta cuina. Trobarem actuacions musicals durant el festival amb concerts i punxades de djs. 
 📌Divendres 18 de maig
De 21 h a 2 h- B-Sides Collective djs.
📌Dissabte 19 de maig
21 h-  Concert The Golden Grahams.
De 22 a 2 h- Ponent Roots djs.
📌Diumenge 20 de maig
13 h- Concert de Pijam
Grand Records All Stars+ Etzsche dj.
MARIDATGES
El festival ha organitzat, a més, activitats paral·leles: maridatges de cervesa artesana amb productes de proximitat a l'Ateneu Cooperatiu La Baula, que es realitzaran el dissabte 19 de maig. Cal inscripció prèvia! Es fa difícil triar, no creieu?
Inscripcions AQUÍ
Inscripcions AQUÍ
Salut i Lleida Beer Fest!!

1 comentari:

  1. This is a great post. I like this topic.This site has lots of advantage.I found many interesting things from this site. It helps me in many ways.Thanks for posting this again. beer festival Leeds

    ResponElimina