divendres, 15 de desembre del 2017

2x29: Calling Rock Fest 2017


Si us agrada el Rock en general i el 100% made in Lleida en particular, us porto una proposta rockera molt temptadora. Demà dissabte 16 de desembre arriba la 2a edició del Calling Rock Fest Lleida 2017. Un festival de Rock a la nostra ciutat que va néixer l'any passat per tal de generar un nou lloc on, tant els grups emergents com els ja consolidats de Lleida, tinguin l'oportunitat d'exhibir els seus treballs. Els organitzadors d'aquest festival tenen l'objectiu d'implicar a la ciutadania en aquest festival, i també cercar lligams amb altres festivals per tal de donar a conèixer el talent de les bandes de la nostra ciutat arreu del territori. Així que ja ho sabeu, demà "Lleida, farra & Calling Rock Fest!"


Què trobarem al Calling Rock Fest? Doncs evidentment molt de rock en una triple cita. El "Beat, Cafè i Soul" i "La Casa de La Bomba" col·laboren amb el festival en una jornada d'intercanvi entre aquests dos locals de la nostra ciutat. Per anar fent boca i com a prèvia, tenim el VERMUT ROCKING FEST el mateix dissabte a les 12 del migdia. A l'hora del vermut el Gerry de la Bomba, ens delectarà amb una vinil rock session al "Beat, Cafè i Soul". A partir de les 21 h la moguda rockera es traslladarà al "Cafè del Teatre de l'Escorxador" amb les actuacions de Callejón Canalla, The Walking Dicks i The Chain Smokers Band.  Com a colofó final, en acabar els concerts a partir de les 0 h, el Sergi Beat agafarà el relleu i s'emportarà els discos a La Casa de La Bomba per tancar la 2a edició del festival en una sessió al més pur estil rocker. I tot això per un preu únic de 10 €!!!



Coneixeu als grups lleidatans que conformen el cartell del Calling Rock Fest?  Walking Dicks és un grup punk-rock de carrer amb una trajectòria d'uns cinc anys format per Issi Rebellion, Aitor Walking i Jordi Fo. Estan gravant alguns temes i d'aquí ben poc tenen la intenció de presentar el seu primer treball en format vinil. 




Aquí teniu un tastet dels Walking Dicks:


Callejón Canalla, liderat per David Farré, és una de les poques bandes de Rock'n'Roll de Lleida amb influències que vénen del rock nacional com Extremoduro o Rosendo, que es percep clarament en el seu primer disc "Falta Publicidad". Tot i  això, també beuen del blues i el rock americà com Led Zeppelin o The Stone Foxes. Actualment estan immersos en la presentació del seu segon disc "Indicio Final" el qual va ser auto-editat mitjançant la plataforma Verkami de micro-mecenatge. He tingut el plaer de veure'ls en directe en algunes ocasions i us puc assegurar que les seves actuacions són una descàrrega d'energia.


Escolteu una de les cançons del seu  nou disc:





Si us agrada la música negra i tots els seus matisos: jazz, soul, blues, rhythm & blues, funky, etc. The Chain Smokers Band és el vostre grup. L'Edu Pérez i l'Ivan Oliveras van iniciar el seu projecte com a duet l'any passat i, actualment, el David Vall i el David Garcia s'hi han afegit, cosa que ha contribuït a un dinamisme més gran en les seves actuacions. Han gravat alguns senzills i, com els Walking Dicks, estan preparant el seu primer disc. Porten més de 50 actuacions a les espatlles i en algunes d'elles he pogut constatar que són una glopada d'aire fresc. El seu directe t'atrapa des del primer instant.


Us deixo amb la seva música i ho podreu comprovar vosaltres mateixos/-es:



Si us agrada el Rock demà tots cap al Calling Rock Fest...."Lleida, farra & Calling Rock Fest"





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada