dimarts, 13 de juny del 2023

Posseïts pel cinema de terror

La possibilitat de fer front a éssers malignes, possessions diabòliques i exorcismes ha estat llavor de curiositat, inquietud i interès pels amants del cinema de terror. El film L’Exorcista, considerada una obra mestra d’aquest gènere cinematogràfic i que enguany celebra el 50 aniversari de la seva estrena, serà  juntament amb altres  films, el fil conductor de la desena edició de la Mostra de Cinema Fantàstic i Terror de Ponent.

El Galacticat, que com a novetat es durà a terme entre el 26 de juny i el 2 de juliol als Cinemes Majèstic, al Teatre Ateneu i als carrers de la capital de l’Urgell, projectarà al voltant d’una vuitantena de curtmetratges i una trentena de llargmetratges de ficció i documentals en la seva secció oficial. 

A més, hi ha programades altres activitats paral·leles com les seccions Focus i Clàssics, el GalacticGames o el Galacticurs. La música serà la protagonista de la clausura el 2 de juliol al Teatre Ateneu amb el concert de Tubular Tribute, la banda que ret homenatge al disc Tubular Bells de Mike Oldfield. A banda, part de la programació del Galacticat es podrà assaborir també en línia a la plataforma Filmin "abans, després i durant la celebració del festival."

PROGRAMACIÓ GALACTICAT 2023

Descarregueu-vos el programa complet aquí.

ENTRADES GALACTICAT 2023

Algunes de les sessions del Galacticat són gratuïtes i altres de pagament. Pel que fa a a aquestes últimes, podeu adquirir un abonament diari per 10 €, un abonament cap de setmana per 20 € o un abonament complet per 30 € en aquest enllaç.

Si voleu reviure els sons guturals més infernals i icònics del cinema, els girs de cap al més pur estil Regan MacNeil o descobrir obres cinematogràfiques inèdites a casa nostra;  el Galacticat ho té tot a punt per posar-vos els cabells de punta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada