dimarts, 14 de febrer del 2023

Un Animac per embadalir-se


Els éssers humans som sentiments i emocions, però també cos i química. L'enamorament és una experiència visceral que sorgeix d'una revolada en què la serotonina, l'adrenalina o la dopamina es desfermen en una química del benestar altament addictiva i, sovint, fugissera. Tanmateix, no només ens podem embadalir d'una persona sinó que, fins i tot, hi ha iniciatives que ens roben el cor, que aconsegueixen transformar el nostre cosmos i que ens aboquen a bategar amb una multiplicitat de mirades. Animac n'és una d'elles. No sé si coincidireu amb mi o no, però aquesta cita anual, lluny de ser un enlluernament efímer suposa un idil·li perenne. 


La 27a edició de la Mostra Internacional de Cinema d'Animació de Catalunya Animac es celebrarà presencialment a La Llotja, el Caixaforum i el Cafè del Teatre de Lleida del 23 al 26 de febrer i en línia  a la plataforma Filmin del 3 al 12 de març. El lema d'enguany 'LatAm boom!' és tota una declaració d'intencions: un festeig amb la creativitat de l'animació llatinoamericana que s'impregna "del moviment literari del segle passat Boom Llatinoamericà."

PROGRAMACIÓ ANIMAC 2023
Podeu descarregar-vos el programa de mà complet aquí.
ENTRADES ANIMAC 2023

Les entrades per la inauguració i la cloenda són gratuïtes amb reserva prèvia. L'entrada de dia té un preu de 6 €-9 € i l'abonament per tots els dies de 25 €. Pel que fa a Filmin, hi ha disponible un paquet de subscripció de 2 mesos per 15 € o, si ho preferiu, les sessions individuals amb un cost de 3,95 €.

Lleida ja ho té tot a punt per embadalir-se d'una nova edició de l'Animac!! I vosaltres?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada